Selamlar Eli Opel'esi İnsanlar =)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baroncan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Selamlar Eli Opel'esi İnsanlar =)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Corolla kullanım rahatlığı, performansı ve maliyetlerinin düşük oluşu yüzünden satılmak istenmeyen araçlardan ancak Astra nın prestij, tasarım, sürüş zevki ve güvenliğiyle teknolojisinden de yoksun bir araç.

+1 011zaa

Babamı Opel'e götüreceğim en yakın zamanda =)
Kırmızı 1.4 140 hb Turbo Otomatik Sport donanım bir opel astra var hayallerimde...
Opelin reklamlarını yaptığı taksitlendirme işi ne derece avantajlı acaba
zira corolla için 24 000 tl çekmişti babam kredi olarak ve her ay 1.025 tl ödemişti 2 senede olay bitmişti
O vakitler emekli olsa da çalışıyordu ama yine de çok zorlanmıştı...Faiz konusunda en üzmeyen banka hangisi, bilgilendirirseniz sevinirim...gerçi en iyisi çekmeköydeki bayisine gidip konuşmak...

Opel in kredi fazileri ocak-şubat aylarında uygundu, bayiyle ve bankalarla görüşerek faiz oranı konusunda rekabet oluşturmaya çalışın.

Ama babanız ödemelerde sıkıntı yaşayacaksa bence Corolla nın sorunsuzluğunun tadını bir süre daha çıkarıp Astra nın makyajlanmasını da bekleyebilir, bu esnada finansal açıdan biraz daha birikim sağlayabilirsiniz.

Canına yandığımın astrası daha ne kadar makyaj yapılabilir ki =), arka stoplar karartılmış olduğundan beyaz-krom ögeler kullanmazlar, çekik gözlerine de dokunmazlar e zaten silueti oldukça akıcı...=)
corolla gerçekten de sorunsuz ama düz vites bi kere ben o topuzla oynamaya alışamadım da sevemedim de ki İstanbul trafiği de bunu pek mümkün kılmıyor...Kredi faizleri konusunda ufak çaplı bir araştırma yapsam iyi olacak haklısınız, ilginize çok teşekkürler...Tabii bu süreç içerisinde aracını zorunluluktan satan var mı takip edeceğim...zorunluluktan dedim çünkü normalde o'na kimse kıyamaz, satamaz =)

kardesşim ınsallah hayalıne en kısa surede kavusursun ..şuanda garanti bankasının opelle kampanyası var faizleri diger bankalardan daha uygun..

hoşgeldin barış
babanı bir ara opel bayisine götür arabanın içine bindir bak babanda sana hak verecek hele birde test driver yapsın yeter bence almasada aklında kalır :)

Araç sonunda alındı. =)

hayırlı olsun o zaman

hayırlı olsun dileğiniz gerçekleşmiş.

Geri