Selamlar Opel Dostları...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cozgul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Selamlar Opel Dostları...

thnxx
astraowner link' Alıntı:
welllcommee
kaça aldınız acaba aracı?

thnxx
Gökhan_55 link' Alıntı:
hoş geldiniz... Lpg hakkındaki tecrübelerinizi gerçekten çok merak ediyorum zaman içinde paylaşırsanız çok memnun olurum..

sayın cozgul aramıza hoş geldiniz ankara buluşmalarına sizide bekleriz.lpg konusuna gelince ne kadar masraf tuttu ayrıca uyum sorunu yaşandığı falan söyleniyordu bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.tekrar aracınız hayırlı olsun

Hoşbulduk..  Teşekkür ederim... Daha iyileri Güzelleri sizlerin olsun...

biraz önce buluşma bölümüne yazdım... Katılıyorum..:)

Valal ilk LPG li aracım diil hiç biri bir süre sonra alışmadı başında ne ise sonundada öle oldu.. :) Bu araçta tek sorun ayar.. Hemen yaptım al bitti olmuyor yol testi yapılarak 45 dk bir zamanda yapılıyor... sizin kullanıp taleplerinize  göre ayarlar güncelleniyor.. ne arıza ışıgı yakıyor nede başka bir sorun..

benim iki aracıma LPG uyguladılar ortalama 2500 ile 2800 arasında fiyat değişiyor ama buradan gelecek toplu isteklere göre bakı kurarım dostlar için :)

cozgul link' Alıntı:
Hoşbulduk..  Teşekkür ederim... Daha iyileri Güzelleri sizlerin olsun...

biraz önce buluşma bölümüne yazdım... Katılıyorum..:)

Valal ilk LPG li aracım diil hiç biri bir süre sonra alışmadı başında ne ise sonundada öle oldu.. :) Bu araçta tek sorun ayar.. Hemen yaptım al bitti olmuyor yol testi yapılarak 45 dk bir zamanda yapılıyor... sizin kullanıp taleplerinize  göre ayarlar güncelleniyor.. ne arıza ışıgı yakıyor nede başka bir sorun..

benim iki aracıma LPG uyguladılar ortalama 2500 ile 2800 arasında fiyat değişiyor ama buradan gelecek toplu isteklere göre bakı kurarım dostlar için :)

marka olarak landirenzo  mu taktırdınız

Hayır BMD

Montaj şirketinin sahibi olan arkadaşında astra turbosu vardı o ikisinide uygulamış.. Bu daha sessiz ve sorunsuz LAndide sorunsuz fakat Enjektör sesinin maşallahı var:)

hoşgeldiniz foruma aracınız hayırlı olsun

sayenizde merak ettiğimiz LPG olayını belki daha yakından ve birinci ağızdan duyma imkanı olucak...

ilerleyen dönemlerde deneyimlerinizi dört gözle bekliyorum ,performans ekonomi arıza sorunu vs..

Geri