selamunaleyküm arkadaşlar yeniyim yardım lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ank_Ejder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ank_Ejder

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
tekrardan selamunaleyküm arkadaşlar... ben ankaradan rıdvan.. uzun uğraşlarım sonucunda yemedim içmedim biriktirdim ve 13bin lira param olmuş şaştım tabi :):) sorunum şu opel vectra 96 ya da 97 bi araç almayı düşünüyorum.. ancak çevremde bazıları opel pahalıdır parçası alman malı olum napıcan sen onu çok yakar, parçasına paran yetmez, arıza açar gibisinden caydırıcı laflar duyyorum ama yediremiyorum kimileri de süper diyor.... opel ailesi olarak bana nolur bi kaç bişey söyleyin almalıyım yoksa vaz mı geçeyim 96 97 2.0 cd uzay kasa sunroof deri döşeme çelik jant 120bin km değişen ve boya yok bi araç buldum ne yapayım

saygılarımla....

şimdiden tşk ediyorum hepinize

opelim.net üyelik kurallarını okuyalım öncelikle... Ve lütfen kendimizi üye arşivi bölümünde kısa da olsa tanıtalaım...

Bulduğun arabayi iyice bi göster özellikle motor ve yürüyen kısmlarını eger bır sıkıntı yoksa düşünme al.. Nede olsa Vektra :D:D

hmm kusura bakmayın alel acele yazdım hiç bakmadım vallahi :):) heycandan olsa gerek :) hemen yazıyorum orayada :)

baktırdım motor ustası enştem var aracı iyice kendi inceledi ben başında yoktum işten dolayı herhangi bi sıkıntısı yokmuş gayet muaayer bi araçmış yani dediği bu.. da işte yedek parça pahalı vs onlar canımı yakarmı die düşünüyorum :)

valla artık 135 bin yada 105 bin km lere inanmıyorum. dikkat et km ye..

cedo aracın sahibi bakımlarını serviste yaptırmış sevis kağıtları ve kaydı var km orjinal dedi benim usta :)

ern 3 5 lira oynarsa elbet alırım ya konfor zevk ve hastalık bu araca değer yani ):
çok tşk ederim
daha da fazla bilgi beklerim şahsen sorunları var ise bu araçların mesala :)

bende 97 1.6 vectra var..lpg den önce çok pişmandım yakıttan dolayı ama şimdi şükürller olsun arabanın bi duruşu var konforu var yakıtı az vergisi yılda 200 lira..
parçası pahalı lafına gelince ya ben 10 bin km yaptım her gün de 100 km yapıyorum bi parça sorunum olmadı.yani parça sorunu öle her an yaşanabilecek durum değil ki.olası durumda söylenenler gibi kaliteli aracın parçası da pahalı olacaktır ama diğerleri kadardır.mesela fiat al parçasını da bakkaldan al ama kaza yaptın mı 10 milyar hastaneye verirsin al sana ucuz parça..alman tankı bunlar sen al kimseye kulak asma

Aramıza hoşgeldiniz
Araba güzel görünüyorda adam niye satıyor,bu kadar temizse satmaz (bence)

rıdvan foruma hoşgeldin
bakmış olduğun araç yaşına göre km si düşük bunu bir kontrol ettir bence bu arada parça fiyatı şahin doğan gibi araçlara göre pahalıdır ama polo passatgolf gibi araçlar ile aynı yada düşütür
enişten garanti veriryorsa sorun çıkarsa enişten garanti kapsamında yapar :) bu yönden şanslısın enişten bu işlerin içinde olduğuna göre onun sözüne kulak ver derim

Araçda boya darbe yoksa motoruda saglıklı ise hıc dusunmeyın alın, opelin parcaları pahalı diyenlerede , hangi arabanın parcaları daha ucuz dıye bır sorun bakalım ne cevap verıcekler arada en fazla 3-5 lira oynar , 3-5 lira ııcınde kendı ıstedıgınızı alın , tekrardan hosgeldınız aramıza :)

+ 9357 :D Aynen

Geri