selamunaleyküm arkadaşlar yeniyim yardım lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ank_Ejder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aramiza hos geldin... arac kotu gorunmuyo bu fiyatada en iyi vectra bulursun bence... lpg varsa okadarda canini sikmaz... insalla hayirlisi olur...

vectralar gusel arabadır konfor on numara surus keyfı on numara.ben bi astracı olarak.hayranım vectraya ilerde de bende dusunuoyorumm gercekten bı vactra.opel arabası vazgecılmez bı tutku o modelde o konfor cok ıyı bu arablarda.mesele benım opel 94 olmasına ragmen cogu yenı araclardan cok ozelliği var bılen bılır bunu..motor olarak cok saglam guclu arabadır opeller.
yakıtta cımrılıgı vardır uzun yolda az yakar buyuk motor olmasına ragmen.fazla söze gerek yok.senın dedııgn fıyata fiat bravolar var..fıat mı alırısın opel mi.kulaga bıle hos gelıor yanı...benden bu kadar sana hayırlı olsun bence metalık renklerı daha ıyı onlara bak benım gorusum

plaka zaten AL dıyor bencede al. Sürmedim ama yolcu olarak zamanında çok arkada oturdum sürüşü kadar arkada oturup seyahatide cok keyifli. Beni burdura acemi birliğine götürmüştü bu kasa:) bana hayırlı geldı rahat askerlık yaptım sanada hayırlı gelir inşallah emsali model arabalardan cok cok iyi bence

arkadaşlar çok tşk ederim alah razı olsun..

inş yarın işi bitiricem bunu kapıcam :)

fıraty06 kardeşim dışardan gelince acaba bi sorun oluyomu anlamadım ben orayı ya :D

Arkadaş bende bu parça pahalı olayını anlamıyorum.Hergün parça değiştirmiyorsun ki.Fiat al 5 ayda bir değiştir.Opel al 2 yıldı bir değiştir.Mantıklı değil mi?

eniştemin iş ortağı 2000 senesinde sıfır almıştı bu arabadan. sıfır arabaya göre baya bi uğraştı onunla. iflah olmadı. sonunda sinirlendi sattı. birazda şanssızlıkla açıklanabilir bence. çevremdeki bazı kşilerden duyduğuma göre sıkıntı çıkaran bir arabaymış. forum üyeleri daha iyi bilir tabikide. en doğru bilgileri vereceklerinden eminim. ben 2004 c kasasını kullandım 1 yıl kadar. hiç sorun yaşamadım.

Geri