Sene 2075 ve astra satildi.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
leon işini koşuşacağız derken golf mü aldın Gökhan.? msn ninde kapalı.

abi henüz almadım ama ciddi ciddi niyetlendim. otomatik araba sürmek çok zevkliymiş.:) alırsam hiç şaşırma msni şimdi açabildim burdaysan gel abi..

sağol kardeşim...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gökhan ne alırsan al astranla mukayese et.bizde anlayalım farklarını.birde bizi bırakma he.

Gökhan ne alırsan al astranla mukayese et.bizde anlayalım farklarını.birde bizi bırakma he.

yok yok burayı bırakmam abi:)) şunu diyebilirim dün bi golf 5 e bndim comfortline idi. 2007 model. Tek fark ettiğim noktası bizimkinden sessiz oluşuydu...

yok yok burayı bırakmam abi:)) şunu diyebilirim dün bi golf 5 e bndim comfortline idi. 2007 model. Tek fark ettiğim noktası bizimkinden sessiz oluşuydu...
Hatta Gökhan abi Golf 6 5 den çok daha sessizmiş test sürüşünde öle diyorlardı ;) İnsan kendisini bulutların üstünde hissediyormuş o derece;) Ayrıyaten ne yalan söleyim Golf benimde aklımda var imkan olsa 1 dakika bile düşünmem :o :o :o :)+2005 poloda olabilir(siyah+full) :)

Polo mu! Astra elegance dan inip polo'ya binilmez. Hatta nerden inersin in poloya binme.
Gökhan sportif çizgileri öne çıkan bir araba alacak. Bırakın poloya bayanlar binsin.
Haa unutmadan, Gökhan bence golf V alacağına Leon al.

Geri