seneye satilcak 2011 astra :) ve yeni bmw

bu arada ev aldım ve arabamı satmak zorunda kaldım. aynı marka ve modeldi. 1 yıl sonra aracınıza talibim...
irtibatta kalalim o zaman dostum,istedigim gibi bi 320d yada 320cd buldugum anda saticam arabami.ve inan 1 yil sonra yasicagim heyecan @opc line ile daha da artti haha :) belki yakit konusunda pisman olucam cunku astra da lpg mukemmel bi durum..2011 aracda lpg cogu insana sacma geliyor ama uzun sure biniceksen ve kalici dusunuyorsan sart bi gerekce.guzel bi bmw olursa saginizda solunuzda haberimiz olsun :p

forumda bir arkadas yazmisti...aslan besliyorsan yedigine bakmiyacaksin

ya ben ne yapayim 530d _ 211:rakir:

haha super :D adam 3000 benzinli kullaniyor tabiki 320d az yakar dio :maden:
dizelin birini sattim diger arabam da dizel:)bmw keyfe keder benzinli dizel benzinlinin keyfini vermiyor malesef bu arada ben benim arabamdan bahsetmedimki.astra lpg den 320 dizel cok yakmiyor dedim:)
ne demistik. aslan besliyorsan yedigine bakmayacaksin:)kükreyisi yeter:D

Son düzenleme:
dizelin birini sattim diger arabam da dizel:)bmw keyfe keder benzinli dizel benzinlinin keyfini vermiyor malesef bu arada ben benim arabamdan bahsetmedimki.astra lpg den 320 dizel cok yakmiyor dedim:)
ne demistik. aslan besliyorsan yedigine bakmayacaksin:)kükreyisi yeter:D

1dk 1dk nasil olurda 320d , astra lpgden fazla yakmaz? yeni tip modellerde fazla yakmayabilir ama 2005 2006 2007 lerde fazla yakar abi? o aslanin kukremesine kurban olunur :sulanma:

o zaman yineleyeyim:D ayni model 320 d ile yine ayni model astra lpg .kac model olduklari fark etmez:D 320d astradan cok yakmaz hatta ve hatta tam yüklü iseler bizim gibi almanyadan Türkiye ye arka arkaya gidiyorlarsa astranin cok yakacagi kacinilmaz:D
bir örnek arkadaslarimin 320 d leri uzun izin yolunda tam yüklü ve her türlü sürüsle 6 lt nin altinda yakiyor.ve yolculuk esnasinda 120- 140 km/h hiz la da gitmiyoruz:D Allah ne verdiyse:D zaten öyle bir yolculukta astra lpg nin isi zor.tabi 1.6 astralardan bahsediyorum.astra lpg li arkadaslar bazen yaziyorlar uzun yolda su kadar az yaktim diye.320 d ilede uzun yolda 100-120 km/h süratle gitsen yakacagi 4,5 lt olur.

bu arada harbiden gaza yüklendigimde o ses varya o ses:)benzin göstergesinin varligini unutturuyor:D

Son düzenleme:
Sayin Emrah Yilmaz, eger bu sekilde konusmaya daha fazla devam ederseniz,gidip 3000pounda ( 8.000tl ) 320d 2009 model bi araba almak zorunda kalicam :D lutfen bu sekilde beni gaza getirmeyi birakin ahaha :D abiiiii abiiiiiiiii cok iyi ya valla bak cok iyi 320d nin cok yakacagini dusundugumden aklimda bi soru isareti vardi,sayende oda gitti.. 11 ay sonra temiz bise bulabilir miyiz ne diyorsun? :)

Sayin Emrah Yilmaz, eger bu sekilde konusmaya daha fazla devam ederseniz,gidip 3000pounda ( 8.000tl ) 320d 2009 model bi araba almak zorunda kalicam :D lutfen bu sekilde beni gaza getirmeyi birakin ahaha :D abiiiii abiiiiiiiii cok iyi ya valla bak cok iyi 320d nin cok yakacagini dusundugumden aklimda bi soru isareti vardi,sayende oda gitti.. 11 ay sonra temiz bise bulabilir miyiz ne diyorsun? :)

berk ben simdi sana ne diyim ben almanyada yasiyorum sen nerdesin:)ama cidden tavsiye ederim.bizim burda temiz bulunur ama 3000 pounda degil:)

Geri