Sensör

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aquin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya bnde hiç biri yok ama çokda gerekli değil zaten mesela parklar açık giderken farları yakan sistem düzgün çalışmıyor

Şu ana kadar arıza nitelikli bir sorun çıkarmadılar ancak bazen kafaları karışıyor gerektiği gibi çalışmıyorlar örrneğin far sensörü bazen yeterli aydınlık olmasına rağmen farları söndürmüyor , yağmur sensörü de tam yağmur hızına göre değil kendi zevkine göre çalışıyor.
Kararan dikiz aynasında bir olumsuzluk görmedim; belki uzun süre karanlıkta gittikten sonra arkadan ışık vurunca hemen kararmıyor ve iç ışığı yakınca da rengi koyulaşıyor ancak dikiz aynasının kararması çok rahatlık

bende de hiçbiri yok, sadece park sensörü taktırıcam en az 6 aydır sallıyorum. Yağmur sensörünü silecekleri 3 ayda bir değiştirmeden kullanabilen varsa söylesin. Çünkü yağmur sensörü olan arkadaşlarımın çoğu memnun değil. en ufak bi damlada bile çalışcak olduktan sonra sürekli açık tutmak daha iyi ;)
Farlarda diğer bi arkdaşın dediği gibi parkta sorun çıkarıyor diye duymuştum daha önce. Önünü göremeyince zaten mecbur elini atıp açıyor insan, o kadarıda araba kullanmanın zevki bence :D Tıpkı manuel araba gibi. Sırf araba kullanmanın tadını kaçırdığı için otomatik araba almıyorum, bence bu sensörlerde onun gibi. Sadece park sensörünü gerekli görüyorum, 150 ytl lik bi masrafla 500 ytl lik tampon masrafından kurtuluyorsunuz :D

Arkadaşlar bu sensörler gerekli olan yok gibi...
Fuarda bi alfa ya binmiştim araçta buğu sensörü vardı ...Madem sensör yapacan buğu sensörü gibi gerekli bişey yap dime ...Camlar buğulanınca ön cama nasıl hava veriyoduk sıcaklığı ayarlıyoruz falan birsürü iş ee bide yağmur fena yağıyor ve görüş mesafen düşmüş ise bununla uğraşmak zor ...

Geri