sensorler

ozgur_dezen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar arabama yagmur ve far sensoru almak istiyorum acaba bunu turkiyede nerde temin edebilirim yurtdisinda aradim ama bulamadim.. acaba bana yardimci olurmusun (internet linki olursa cok guzel olur) gittigidiyora baktim ama orda sadece far sensoru var...yagmursensorude lazim

bide gittigidiyor satin aldigimiz urunleri yurtdisina gonderiyormu ?

Not: actigim konunun yeri burasi degilse simdidien özûr.....

vay be 23 kisi bakmis tik yok

bi 23 kisi daha konuya cevap yazmazsa kendimi kopruden atacam valla :)

Bizde bu tür malzemelere pek rağbet olmadığı için yazan olmamıştır. Konu cam filmi veya xenon olsaydı iş değişirdi :D.

hepsiburda.com gerçi belçikadan zor olur ebaya bak sen cyclone nini far sensörü 30euro falan

ahhh ahh aradim ama bulamadim iste bende pek is yok galiba :)

cagatay kardes olmazsa senin dedigin CYCLONE far sensorune bi goz gezdireyim

savas agbi herkes cam filmi xenon icin konu aciyor bende bi degisiklik yapayim dedim :)

bide ebayda falan varsa bana sadece internet linki lazim..bulursaniz bi zahmet buraya ekleyin

simdiden sagolun

Son düzenleme:
ben aldım far sensoru 50 ytl takmasida 2 role ılave edıldı 30 ytl
toptancıda oda elınde tek kalmıstı dun sordum gelmemıs yagmur sensoru bitmiş gelmemış daha
ama soylıyım takacak usta bu işlerden anlamasi lazim bir sensor parası ıstıyo takmasına haberın olsun ;)

ben aldım far sensoru 50 ytl takmasida 2 role ılave edıldı 30 ytl
toptancıda oda elınde tek kalmıstı dun sordum gelmemıs yagmur sensoru bitmiş gelmemış daha
ama soylıyım takacak usta bu işlerden anlamasi lazim bir sensor parası ıstıyo takmasına haberın olsun ;)

yani ekstra seylerde cikiyorsa bu isler biraz karisik geldi bana :confused:

bide yurtdisinda oldugum icin burdan aradim ebayi (ebay.de, ebay.be, ebay.com) hepsine baktim ama nerdee :)

bakalim artik bi caresini bulacaz...

mesajin icin tsk ettim...

Ne yapacaksınız far sensörünü, arabay ilk bindiğinizde açın farlarınızı, gece gündüz farınız açık gidin.. Farım da açık yolum da ;)

Yağmur sensörü nispeten daha elzem..

Geri