Şerefsizin biri aracı boyama kitabı sanmış

Ynt: Şerefsizin biri aracı boyama kitabı sanmış

Sağolun arkadaşlar.Allah cümlemizi böyle belalardan kazalardan korusun ne diyelim yapacak bir şey yok.

Gecmis olsun.. can sıkıcı bir durum. Bizim de arkada otopark var bu sefer cocuklar orada top oynuyor sinir oluyorum.. kac sefer top geldi arabaya ben de hem o yuzden hem de kediler yuzunden branda almistim. Gerci sizin sokakta ise branda ile daha cok dikkat cekebilir:(

İçim Daraladı ...

Yemin Ediyorum Çok Üzüldüm Geçmiş Olsun...
Allah Islah Etsin...

Ya geçen mahallede top oynuyolar balkonda oturuyorum bi tane bmw 1.16 vardı yeni kasa topa bi abanıo daaaaan bmwnin kaportada top bi iki defa vurdular öyle en son yukardan bağırdım.Koskoca boş arazi var az ileride orda oynamıyorlar.Dedim ya son demlerimdeyim sabrımın bundan sonra anlayacakları dil kaldı onların o da sopa olacak.

Geçmiş olsun.Bizim apartmanın karşısında ilköğretim okulu var.Birgün tesadüfen camdan bakarken gördüm.İki çocuk itişirken biri benim arabanın üzerine düştü.Ve çantasının fermuarıyla çamurluğu dik aşağı çok derin çizdi.Ben aşağı inene kadarda kaçtılar.En son çareyi binanın girişine demir kapı yaptırmakta bulduk.

Cok gecmis olsun.

Bizim otoparktada ikidir motorsiklet surtup geciyor aracima. Derin cizik degil cilayla gecer ama insan daraliyor ister istemez.

Aynen derin çizik değil ama can sıkıyo işte.

Çok çok geçmiş olsun, ülkemizde bu tür hayvanlardan çok var, başkasının malına zarar vereke kendini mutlu eden tipler. Allah ıslah etsin diyelim....

Çok geçmiş olsun...

geçmiş olsun gazlı veya mazotlu bezle silersen çıkar.

Geri