Neyse düşündükçe sinirim bozuluyor ciddi anlamda elimden de gelir sırf güvendiğim için bıraktım yoksa kesinlikle kurcalar yapardım neyse iyi bir tecrübe oldu bana tanıdık falan güvenmemek lazım en güzeli işten anlamak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teybin ses ayar düğmesinin sağında park sensörü tuşu var mı?lutfen yardimastra j 1.4t sport stil aldım ilk sahibi on park sensoru taktirmis ancak devam li uyarı vermiş ve şuan pasif durumda buna bir cozum var midir. bu arada sensorleri yetkili bayiden almis
Bilgisayara bağlayın hangi park sensörü arizali bunu tespit ediyorlar. Benim bir sensör arızalı olduğundan hata veriyordu ve hiç biri çalışmıyordu. Tek sensör değişince düzeldi ama bilgisayar bağlamadan siz tespit edemezsiniz sistem kapatıyor hepsinilutfen yardimastra j 1.4t sport stil aldım ilk sahibi on park sensoru taktirmis ancak devam li uyarı vermiş ve şuan pasif durumda buna bir cozum var midir. bu arada sensorleri yetkili bayiden almis
montajı yetkili servis mi yapmış? Yetkili serviste montaj yapıldı ise sorununuzu yetkili servis çözecektir. Sürekli uyarı vermesi ile ilgili düğme bağlantısı ya da başka bir bağlantıda hata yapılmış olabilir.evet var
Arkadaşlar benimde başıma geldi park asist yazıyor ve direksiyon sola zorluyor istop ediyor durduğumda araç çalışmıyor.Sırayla ön ve arkacamları açkapa komutunu veriyor uygukladıktan sonra araç çalışıyor.Cıty mode arızası olabilir diyorlar sizin başınızdan böyle birşey geçtimi