Servis 20000 KM bakımına 530 tl dedi

osman duman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sizce 400 tl e inerlermi pazarlıkla

Konudan hiç bir şey anlaşılmıyor :)

20000 tl bakımı ne oluyor :confused:

muhtemelen abi arabayı sıfır aldı. 20 bin km bakımı geldi. servisten gelen fiyat teklifini soruyor anladığım kadarıyla =)) abi yetkili servisler kolay kolay indirim yapmazlar. ben sanmıyorum indirim yapacaklarını. belki 30 tl lik bi ikramları olur yuvarlamak için.

Aynen 20bin km bakımı yani tahminim ikinci bakımı en az
aracınız garantide Corsa D ise pazarlık yapın hatta başka yerlerden fiyat alın
başlığı düzelttim inşallah yanlış olmamıştır :)

20 bın bakımında bıldıgım kadarıyla
polen fılıtresı(20)
hava fılıtresı(20)
motor yagı(55TL)
fılıtresı(15)
devırdaım ıcın antıfırız (10TL)
fren balataları(150TL)
sanırım bu parçalar yenılenecek kafamdan yaklasık olarak fıyat verdım toplam 270 TL cıvarı parcalar tutuyor gerısı işçilik bence fıyat tuzlu herhangı bır ozel servıste 350-400 TL ye hepsı ıcınde halledersınız...

Boş verin kendinizi yormayın konuyu açan arkadaş çoktan açtı konuyu unuttu sanırım :)

polen fılıtresı(20)
hava fılıtresı(20)
motor yagı(55TL)
fılıtresı(15)
fren balataları(150TL)
sanırım bu parçalar yenılenecek kafamdan yaklasık olarak fıyat verdım toplam 270 TL cıvarı parcalar tutuyor gerısı işçilik bence fıyat tuzlu herhangı bır ozel servıste 350-400 TL ye hepsı ıcınde halledersınız...

arkadaş doğru demiş
ben özel bir serviste bakımları 370 tl ye halletmiştim
opelin kendi yetkili servisi ise 500 tl civarında fiyat çıkarmıştı

polen fılıtresı(20)
hava fılıtresı(20)
motor yagı(55TL)
fılıtresı(15)
fren balataları(150TL)

ben serviste 15 bin veya 20 bin bakımında firen balatası değişimi yapacaklarını sanmam bildik şeyler yağ flitre falan .firen balatası değişimi bakım esnasında ekstra belirtilir
yani işin içine firen de girerse o 550 tl olur sana 700 tl servis bu

Hepsini bir kenara bırakın araç sahibi isen öpülmeye mahkumsun demektir ülkemizde...ahanda gece saat 12 geçti hayırlı olsun benzin zammınız ve 98 oktan 5 TL devirdi... :) daha hesap yapmaya gerek yok arkadaşlar... yarın benzin alanlar yanaklarını benzin pompasına dayasınlar :)

Geri