Servis arabanızı çarpsa??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bimmer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
geçen servisteyim opal da bilenler wardır muhakkak bekleme salonundan servisteki arabana bakabiliyorsun. bende oturmuş bizim teybin takılmasını bekliyorum. bi anda b kasa corsanın biri aniden geri geri gitmeye başladı ama hızlı bi şekilde. tam olayın başlangıcını göremedim liftten kurtuldu herhalde. neyse başındaki ustalar tutmaya çalıştı etraftan da koştular ama maalesef kolonun birine sağ arka tampondan girdiler. sağ arka far dahil olmak üzere tampon göçtü....sonra aracın sahibi geldi filan gerisini bilmiyorum...

peki bu durumda aracın sahibi Allah göstermesin siz olsanız ne yapardınız?

olay çıkardı. nitekim çıktı. hondada boyayı yakmışlar pasta yaparken. tekrar boyayacaklar. bı parçaya boya sıcramış . temizlettirdim. temizlerken çizmişler gidince değiştirticem o parçayı. bide ön cam pandizot mu deniliyor, onlardan ses geliyordu. çıkarırken tornavida izi yapmışlar o parçayı. onlarında yenisini taktırıcam. 5 kuruş vermeden de çıkıcam.

olay çıkardı. nitekim çıktı. hondada boyayı yakmışlar pasta yaparken. tekrar boyayacaklar. bı parçaya boya sıcramış . temizlettirdim. temizlerken çizmişler gidince değiştirticem o parçayı. bide ön cam pandizot mu deniliyor, onlardan ses geliyordu. çıkarırken tornavida izi yapmışlar o parçayı. onlarında yenisini taktırıcam. 5 kuruş vermeden de çıkıcam.

yürü abi kim tutar seni:D

Arkadaşımın aracını (Seat) her götürdüğümüzde ben de şahit oluyorum bu tür kullanımlara. Yazın kapılar açık, motor rölantide, klima son ayar açık, araç servis kapısında 10 dakika bekliyor. Servis içi manevralarda sert kullanımlar, lifte iterek getirip sert el freni ile durdurmalar. Hani servis alanı kapalı olsa içim yanmaz "kimse görmez" diye düşünürler ama sahibinin gözünün önünde de yapılmaz ki!!!

yapılcak bişey yok olan olmuş artık arabayı servise yaptıttırırım ama sürekli tekrarlanan bir hareketse başka müşterilerinde arabalarının başına aynı şeyler geliyosa cinganda çıkartırım yani :D

opel yetkili servisleri hep böyle sorumsuz dikkatsiz bursadaki yetkili servisler özellikle izmir yolu üstündeki

Allah korusun kaza her zaman olabilir ama dikkat etmek gerekir, öncelikle hatalarını bilerek herşeyi halledeceğiz derlerse yani insan gibi olurlarsa bende öyle olurum, yok eğer biraz dik olurlarsa o zaman vay hallerine bir dava dosyam daha olur o kadar...

Topkapı Odak servise gidiyorum.
Aracın kayıt işlemleri yapan servis danışmanı aracın mevcut halini, problemli yerlerini servis formuna işliyor.(nerde çizik vuruk var…).
Bu işlemi yapan kişiye işini dikkatli yapmasını, araç servisten çıkarken benim de kontrol edeceğimi işaretlemediği problem görürsem serviste olduğunu kabul ederek onları sorumlu tutacağımı söylüyorum.
O zaman iyice dikkat ediyorlar.

Geri