Servis arabanızı çarpsa??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arabamı yıkatırken arabayı yıkayan görevli hızlıca kapıyı açtı ve yandaki meganın açık olan kapısına T şeklinde çarptı baktım yarım santim çapında boyanın verniğini kaldırmış uyarıp kızayım dedim sonra vazgeçtim ama yinede bu tip yerlerde çalışanların dikkatli olmaları lazım yoksa titiz birine çatsa maaşı gider

....

Son düzenleme:
bir tanıdığın antalya kosiflerde 99 model m3 ü hemde 60bin kmde orjinal olan m9ü pert edildi deneme sürüşünde. kosifler çok komik davrandı tabi olayda. dava açıldı hala sürüyor. araç sahibine komik bir para teklif etti kosifler araç sahibi kabul etmedi ve inanılmaz yalanlarla geliyor davaya kosiflerin avukatı. gülersiniz ama orjinal bir m3 pert oldu ve sahibi hukiki yollardan arıyor...

valla bu iş öncelikle başta biter.derlerya balık baştan kokar diye aynen öle.bikere askeriye gibi herkez astını üstünü bilecek patron patronluk yapmazsa usta başı ile eleman lakayit olursa zırt pırt bi işyerinde adam değişiyosa o serviste işler hep aksar.ayda 2 kez toplantı yapılcak,yetişmiş ustan varsa yada eleman,kalfa onu elşinde tutmaya bakcan yeni gelen işyeirini huyu suyunu öğrenene kadar iş işten geçiyo...ben hiç serviste iş yaptırmadığım için bilmiyorum :D:D:D

valla servis mervis kalmazdı. görenler burada eskiden bir servis vardı. ey gidi ey diye söylenirler.

aracın hep basında durmaktan yanayım en azından daha dikkat ediyorlar

Şimdiye kadar böyle birşey hiç görmedim. Özellikle yetkili servislere gidiyorum ve bölye birşeyle karşılaşırsam (ki inşallah karşılaşmam) servisteki en yetkili kişiyle muhattab olurum ve hasarımın giderilmesini isterim eğer herhangi birşey taleb ederlerse tüketici hakları diye birşey var gider şikayet ederim. Eğer aracımı kötü kullanırlarsa da firma yetkilisine şikayet ederim ve herkezinde etmesi gerekiyor. Bunlar büyük servisler, özellikle bursada izmir yolu üzerindeki opel servisi yüce hünkardır ve ne bursada ne izmirde daha büyük bir servis yok eğer birşey gördüyseniz hemen gidip şikayet edin ilgileneceklerdir. Bu servislere dünyanın parasını veriyoruz ve biz müşteriyiz.

Ahmet Altınçubuk

yapacaklar mebur :) eşek gibi bide özür dilemek için ne için ordaysam ondan ücret talep etmeyecekler aksi takdirde b*ku yerler

Geri