Ynt: Servis Güncesi
işte bu çok güzel ya navigasyon özelliğinden çok bunu tutarım. uzun yolda CC 100 km sabitle tak filmi devam
işte bu çok güzel ya navigasyon özelliğinden çok bunu tutarım. uzun yolda CC 100 km sabitle tak filmi devam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
video klip ,flim valla uzun yol artık bana pek koymaz takarım cem yılmaz`ın gösterilerini gülerken hiç anlamadan varış noktama gelirimçellocu link' Alıntı:işte bu çok güzel ya navigasyon özelliğinden çok bunu tutarım. uzun yolda CC 100 km sabitle tak filmi devam
ulas79 link' Alıntı:2500 dediler ama 2250 ye patladı bana
çellocu link' Alıntı:[quote author=ulas79 link=topic=775.msg30953#msg30953 date=1304790599]
2500 dediler ama 2250 ye patladı bana
ulas79 link' Alıntı:evet dün ve bugün yine servisteydim,dün değişmiş olan soğutma suyu kabım 3 ayın sonunda tekrar arıza verdiği için yeniden siparişi verildi ,arka kaliperlerden gelen lokurtuyu herkesten farklı olarak boşluğu gm in yağıyla değil burç takılarak alındı ve ses daimi olarak kesildi ve bu gün necvox navigasyon sistemi taktırdım ve gerçektende iyiki taktırdım menüsü navisi müthiş artık uzun süre araca bişey yapamam heralde bütçeyi baya zorladım
hayırlı olsun güle güle kullanulas79 link' Alıntı:evet dün ve bugün yine servisteydim,dün değişmiş olan soğutma suyu kabım 3 ayın sonunda tekrar arıza verdiği için yeniden siparişi verildi ,arka kaliperlerden gelen lokurtuyu herkesten farklı olarak boşluğu gm in yağıyla değil burç takılarak alındı ve ses daimi olarak kesildi ve bu gün necvox navigasyon sistemi taktırdım ve gerçektende iyiki taktırdım menüsü navisi müthiş artık uzun süre araca bişey yapamam heralde bütçeyi baya zorladım