- Konuyu Başlatan
bu gün yine gittim servise sabah erkenden 9-12 arsı yine değişen bişey yok sorunlar aynı bidaha gitmiyeceğim o servise arabayıda ordan almıştım.başka servise gideceğim.arkadslar yetkili servislerden şöyle müşteriyle ilgilenen işini layıkıyla yapan servisler varmıdır söylerseniz sevinirim.bu arada arabanın heryerini koltuklarda dahil hep yağ yapmışlar.herzaman gittigim yıkamacıya götürdüm servisten sonra bu gun aracımı ordaki arkads bile abi bu arabanın haline ne böyle dedi heryeri toz yağ içinde,dedim servisten geliyo valla abi nedesen haklısın dedi arkads.tabi titiz oldugum için o bile şaşırdı arabanın haline.normalde 15 dak. da aracı yıkayıp teslim ediyolardı bu gun tam 30 dak. ugrastıkar camlar torpıdonun tamamı,kapılar,koltuklar hep toz ve yag içinde çoğunu çıkaramadılar zaten.biz aracımızı tertemiz teslim ediyoruz adamalr hem sorunları halletmiyolar hemde küfür eder gibi arabayı leş gibi teslim ediyolar koltuklara bi kılıf koymaya bile zahmet etmemişler yağlı tulumlarıyla oturmuşlar.neyse ya arkadslar derdimi paylastım sızlerle dediğim gibi iyi giuvenilir yetkılı servis isimlerinizi ve yorumlarınızı beklıyorum hepınıze tesekkurler.Allah memleketimizi,milletimizi ve arabalırımızı her türlü kötülükten korusun.