- Konuyu Başlatan
Ynt: Servis sonrası motor arızası
İnşallah dediğin gibidir ama ben nedense inanmıyorum işlerin böyle yürüdüğüne...
İnşallah dediğin gibidir ama ben nedense inanmıyorum işlerin böyle yürüdüğüne...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
egr valfinin amacı motordan çıkan egzos gazındaki yanmamış oksijeni ayrıştırıp tekrardan silindire gönderip yakıt ekonomisi ve performans artışı sağlamak emisyonunu düşürmektir,ama astra j kasada varmı hiç bir bilgim yok.Levent1982 link' Alıntı:Benim parça yurtdışından gelmiş. Tam olarak egzos egr valfiymiş. Bu parça hakkında bilgisi olan var mı ? internette arattım ama astra j lerde böyle bir parça görünmüyor. Neresindedir bu ne işe yarar. yarın servise gidicem takıcaklar.
normalde yanması lazım egr valfi arıza yaptığında motor arıza ışığı yanar ,aslında arıza değil kirlenmeden dolayı olur buda servisin işine kolay olan değişim ile giderilir ama temizlik yapıldığında yeni parça takmaya gerek kalmaz.Levent1982 link' Alıntı:Birde şunu anlamıyrum bu parça bozulduğunda arıza lambası yanmaz mı ? Nasıl iş bu ya..