komple altarnatör alsayın daha ucuza çıkardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burda da akü zaten 125 filan şimdi kış geldi artmıştır fiyatı kesin bence yetkili servis için normal bi fiyat
ferıbotla aracı sılıfkeye getırsen tasucuna daha ucuza gelırdı
Arkadaşlar Servis fiyatları genelde pahalı oluo ama ben opel servisinden çok memnunum, satış sonrası konusunda bence mükemmeller, yaşağıdım bi olayı örnek vermek istiyorum;
Yazın Kuzenimin Vectra'sını Servise Bırakmıştık arka tamponu değişimi için, 1 gün serviste kalan aracı aldığımızda, kuzenim alırken arabaya hiç bakmadan almış, eve geldiğinde arabanın ön tamponunun çizik olduğunu görünce servisi aramış, servisteki yetkili kişi, hiçbişey sölemeden direk getirin demiş, arabayı aldık beraber götürdük ve bize hiçbi problem yaratmadan aracımızın ön tamponunu boyadılar ve özür mayedinde araca iç-dış detaylı temizlik yaptırmışlardı... Bu Hizmetten Çok Memnun Oldum Şahsen!
servisteki arkadaşada aynen onu söledim... dediki bizim 2. el alımda size yardımcı oluruz, hemde tampon boyamada problem olmaz...olur mu o araba artık boyalı