merhaba arkadaşlar aracım opel vectra cd 1998 model 105 binden ilk sahibi bir akrabamdı çok temiz kullanırdı hiç değişeni olmadı fazla kullanmazdı ama araba hep yattı 65 binde ben aldım aracı 3 yıl oldu araç servisten hiç çıkmıyor ya bu serviste bi yamukluk var yada araçtan yana şansım yok ne yapacağım ben sürekli masraf 3 ay önce servisten çıktı güzel oldu araç 1 ay sonra araba hararet yaptı servise gittim aküye giden bir kabloydu sanırım özelliğini yitirmiş ve kaldıramadığı için olmuş onu değiştirdiler düzeldi 60 tl sanrım bayıldım çıktım 15 gün sonra en son araç çekiş problemi çıktı başıma yokuşlarda çekmiyor gibi basıyorsun gitmiyor gazdan çek ayağını tekrar bas düzeliyor klima açarsan zaten hayatı iyice kayıyor aracın perşembeden beri araç serviste
bugün alacağım aradığımda buji dediler daha yeni değiştirdiler garantideen değişti test yapıyoruz dediler bakalım ne olacak şimdi bana ya istanbul avrupa yakasında güzel opel tamircisi söyleyin sağlam olsun yada diyin ki en iyisi servis devam ??
birde serviste ki çocuğa klima açınca iyice düşüyor dediğimde araç eski hiç bir zaman eskisi gibi olmaz eskisi gibi olmasını istediğinde çok masraf yaparsın dedi

birde serviste ki çocuğa klima açınca iyice düşüyor dediğimde araç eski hiç bir zaman eskisi gibi olmaz eskisi gibi olmasını istediğinde çok masraf yaparsın dedi