serviste takılacak xenon için

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan laruno
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın arkadaşlar,

Nerdeyse kabusum haline gelen şu benim serviste taktırdığım xenon lar ile ilgili kesin cevabı öğrendim.. Aracın orjinal farına (yani merceksiz) sadece xenon kit takılıyormuş. hangi marka ve kit dışında hangi parçalar takılıyor bilemiyorum. Bugün arabayı teslim alırken tüm takılan parçaları, markaları öğrenicem ve yazıcam sizlere... Forumdaki arkadaşların dediği gibi, eğer 500-600 TL ye çift Hella mercekli far alırsam şu an da aracımda bulunan xenon kit'e uydurtabilirmiyim? Bu konuda yardımcı olabilcek kimse var mı?

sevgiler..

O xenon kitini geri verin derim, 150 200 tl ye çokta kaliteli malzemeler var, onların taktığı zaten max 200 tl olan bi kit ;) Ben yanlış anlamışım istemiyorum deyin ...

mercekli farın ampül tipi ds2, şu anda aracın üzerindeki ampüller ise H7, yani kısacası mercekli fara kesilip biçilmeden uymaz ;)

Günaydın arkadaşlar,

Nerdeyse kabusum haline gelen şu benim serviste taktırdığım xenon lar ile ilgili kesin cevabı öğrendim.. Aracın orjinal farına (yani merceksiz) sadece xenon kit takılıyormuş. hangi marka ve kit dışında hangi parçalar takılıyor bilemiyorum. Bugün arabayı teslim alırken tüm takılan parçaları, markaları öğrenicem ve yazıcam sizlere... Forumdaki arkadaşların dediği gibi, eğer 500-600 TL ye çift Hella mercekli far alırsam şu an da aracımda bulunan xenon kit'e uydurtabilirmiyim? Bu konuda yardımcı olabilcek kimse var mı?

sevgiler..

o uymaz fakat ballastlarını uydururlar ayriyeten 250 lirada ampül fiyatı verirsiniz bilginiz olsun...

servıste far deısmeden oluyorsa merceksız bır beyaz ısıkdan baska bırsey olmaz.bu da hem hoş hemde karsıdan gelenın gözunu yorar.

dısarıda toplasan 1.000 tl yı asmadan hem merceklı far alır hemde xenonlu yaparsın.
pıyasada bolca örneklerı mevcut.
ben de dısarıda yaptırdım...

1000 tlye yaptırrsın sonra bir arıza oldumu farı eriyen örnekleride çok forumda . serviste takı lıyor da garantili oluyor . araç garantiliyse sonradan takılan ampüller garantiyi iptal ediyor ....

1000 tlye yaptırrsın sonra bir arıza oldumu farı eriyen örnekleride çok forumda . serviste takı lıyor da garantili oluyor . araç garantiliyse sonradan takılan ampüller garantiyi iptal ediyor ....

Sürekli ampüllerim patlar kendim söker takarım garantide bozulmadı.

servis= piyasa*5
.
.
.
.
jantlarına bakıldı çok yakışmış 20 tl
merkezi kilit çalışıyor kont. edildi 15 tl
:D:D:D:D:D:D::D
hiç gerek yok böle şeylere garanti bitti kaaaaaaaaaaaaaaçç:D:D

serviste takılan xenonda farlar değişmez bende alırken sordum 350 tl istediler corsa d için satıştaki arkadaş hiç gerek yok dışarıda taktır dedi mercekli olmadığından

Geri