ses izolasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ktudas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
link yeniden paylaşabilir misiniz

bitüself denen bir malzeme var.10 numara ses ve ısı yalıtımı sağlıyor

bitüself denen bir malzeme var.10 numara ses ve ısı yalıtımı sağlıyor

Bu malzeme gerçekten çok fark yaratır o kesin ama bu malzeme elde olduğun da araç için de koltuk filan kalmadan sökmek gerek bana göre tam anlamı ile izole etmek adına. Bu malzeme tam anlamı ile uygulandığın da araç için de bebe uyut bir gram uyanmaz. :D reno aracım da kullandım ondan biliyorum :rakir:

ben stepne altı bagaj ve ulaşabildiğim heryere yaptım birde çamurluk içlerine sprey pütür attım çok fark ediyor

ben stepne altı bagaj ve ulaşabildiğim heryere yaptım birde çamurluk içlerine sprey pütür attım çok fark ediyor

Yalınız o pütürün altının çok temiz olması gerek ya değilse zaman içinde dökülüyor. Benim aracı o kadar temizledim ama yine de döküldü. Şimdi ki aklım olsa dayson marka ile komple kaplardım.

Bu konuyu gordukten sonra motor ile kabin arasiba bituself kaplamaya karar verdim.alt kasada o bolgede izolasyon var bendekinde yok nedense.%30 kadar kesse sesi yeter motor gurultulu biraz.yalniz bu soguklarda yapilirmi oda ayri kendim yapmak istiyorum ilk firsatta

SM-G9250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu konuyu gordukten sonra motor ile kabin arasiba bituself kaplamaya karar verdim.alt kasada o bolgede izolasyon var bendekinde yok nedense.%30 kadar kesse sesi yeter motor gurultulu biraz.yalniz bu soguklarda yapilirmi oda ayri kendim yapmak istiyorum ilk firsatta

Hürmüz ile ısıt ;) yapışır kalır daha da çıkmaz :rakir:

Aynen abi vakit bulunca sac kurutma makinasida olur diye dusunuyorum.isten bir firsat bulabilsem resimli olarak konu anlatimi yapacam

Aynen abi vakit bulunca sac kurutma makinasida olur diye dusunuyorum.isten bir firsat bulabilsem resimli olarak konu anlatimi yapacam

Çok güzel olur bir çok arkadaş da faydalanır bu konu sayesinde.

Geri