Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba, benim aracımda jbl 4 çıkış amfi, bagaj üstü 2 pıoneer kolon, 2 pıoneer tiz t20 ve söylediğiniz jbl gt804 20cm lik subwoofer var ama dediğiniz gibi değil jbl bası hiç içimi titretmiyor... acaba tesisat bağlantısında mı hata var?? şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
merhaba, benim aracımda jbl 4 çıkış amfi, bagaj üstü 2 pıoneer kolon, 2 pıoneer tiz t20 ve söylediğiniz jbl gt804 20cm lik subwoofer var ama dediğiniz gibi değil jbl bası hiç içimi titretmiyor... acaba tesisat bağlantısında mı hata var?? şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
basın eksi artı yerlerine 2 li bir kablo bağlarak anfiye bağlı bildiğim kadarıyla köprüleme nedir? bu arada tesisat orjinal cd500 navigasyon a bağlı...
basın eksi artı yerlerine 2 li bir kablo bağlarak anfiye bağlı bildiğim kadarıyla köprüleme nedir? bu arada tesisat orjinal cd500 navigasyon a bağlı...
Bugün istanbul şirinevler'de ki carvocal isimli yerden fiyat aldım tüm parçalar için. İşinin ehli bir yer gibi görünüyordu, jbl gto 1214 D 30 cm wooffer, cadence'in 4 kanallı amfisi montaj dahil 700 tl verdiler tüm kabloları ve çeviricisiyle beraber sizce nasıl?