Ses yalıtımı için şu malzemeleri nasıl bilen var mı?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan partner352
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Birinci ürünü bilmiyorum olur mu diye ama ikinci ürünü kullanmanızı hiç tavsiye etmem. Çünkü poliüretan hava ile temasta genleşmeye başlar ve ne zaman duracağı belli olmaz. Yanlış bir uygulamada temizlemek çok zordur. Hassas zeminlerde kullanılmaya uygun değildir. Daha önceden uygulama yapmış olmanız ve tecrübe kazanmanız gerekir. Bence hiç bulaşmayın. Yoksa o sizin aracınıza çok kötü bulaşabilir. :D

Poliüretan ile kalıp patlattığım günlerim oldu :D Ordan biliyorum.
 
Metal yüzeye sıkacağımız için boşlukları doldurmaz mı acaba?
Hem metal olduğu için kalıbı da patlatamaz:D

ilk başta sıkıntı olmaz ama donmaya başladıktan sonra bir köşede sıvı haldeyken birikir ve sonra donarak genleşmeye başlarsa belki patlatamaz ama metalin şeklini bozabilir. katmanlar halinde uygulama yaparsanız olabilir aynı boya atar gibi önce püskürtüp sonra donmasını bekleyip 2. katı atıp ihtiyaç halinde tekrarlayarak olabilir ve zaman alan bir uygulama olacaktır. deneyim gerektiren bir üründür dikkatli kullanın.
 
Metal yüzeye sıkacağımız için boşlukları doldurmaz mı acaba?
Hem metal olduğu için kalıbı da patlatamaz:D
Bu malzeme gözeneklidir. Su ile temas olduğu zaman nemlenmeye, paslanmaya neden oluyor. Eski sahipleri, eski model aracımın çamurluk aralarına sıkmışlar, orada biriken nem nedeniyle çamurluk aralarının daha hızlı çürümesine yol açmış. Temizleyene kadar anamız ağladı ama elimizin ulaşamadığı yerlerde halen artıkları mevcut. Kesinlikle tavsiye etmem, böyle bir uygulama sonucu, hem görsel olarak, hem de istediğin sonucu alamayacağın için büyük ihtimalle pişman olacaksın, o zaman dediklerimi hatırla.
 
Savaş Abiye kesinlikle katılıyorum.
 
savaş abi yine abiliğini yapmış son noktayı koymuş
 
Savaş Abiye kesinlikle katılıyorum.

savaş abi yine abiliğini yapmış son noktayı koymuş
Bu bu malzemeden çok çektim. Başkalarının canının yanmasını istemem. Genelde anadoluda simit LPG tankı takanlar bu yolu izler, görüntü çok kötü oluyor, kazınması ise ayrı bir dert. Ben çamurluk aralarını temizlerken eski sahibinin kulaklarını bayağı çınlatmıştım. Üstelik bu ürün aleve de dayanıklı değil.
 
ses yalıtımının sonucunu bende merakla beklıyorum..
cunkı benımde sorunlarım var
 
usta gecen hafta yenı aldıgım corsa van aracın arksına koltuk takarken alt metal havuzu soktuk oraya koltukcudan sunger alıp dosedım stpne dahıl artık yolun sesı o kadar cok glemıyor stepne sıkıstıgı ıcın sallanmıyor acemıce olsada basarılı.....
 
Dynamat ile bu gibi birşey oluyor:
index.php


index.php

Büyük delikleri bir şekilde tıkamak gerekiyor, çünkü mutlaka sac gibi bir yüzeye yapışmaz ise hiçbir işe yaramıyor. Ben fiberden kapak yapıp silikonladım, sonra üstüne yapıştırdım. Bu arada bunları da sökmek zor, hatta imkansız. Yani bir kere yapıştırdınız mı, öyle kalacak :)
 
Geri
Üst