şimdi ecotec i olanlar buraya yazamıyor mu
Ezik
Sen yazabilirsin kardeşim,izin veriyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başka modelleri sevmiyormusun yoksa uzanamadın et misalimi.....
senin arabanın ömrü bitti artık bunu kabul et.
benim param olsada keşke daha yenisini alsam. yeni herzaman iyidir.
Ayıp ettin yavuz abi ya ezik die nie ezik olalım bizimkilerde kendi sınıfında canavar öle diilmi tabi sizin arabalara laf yok :good:Ezik
Sen yazabilirsin kardeşim,izin veriyorum
Ayıp ettin yavuz abi ya ezik die nie ezik olalım
:good: :good: :good: Olsun be abi sfi in sadece bendede f i var ama olmayanlar düşünsün ben o arabayla showroomdan çıkan araçların yanından akıp geçiyom adam terene bakar gibi bakıyo sanki ucuz die sağdan mı gitmek lazım bana göre bu fiyata alınacak arabalardan biribende de ''SFI '' nin sadece '' F '' si var ...Evet fakirim ama gururluyum
başka modelleri sevmiyormusun yoksa uzanamadın et misalimi.....
senin arabanın ömrü bitti artık bunu kabul et.
benim param olsada keşke daha yenisini alsam. yeni herzaman iyidir.
Deniz abi topiciğin hayırlı olsun yalnız abi sana çok kırıldım ya sonuçta bindiğin araçta astra yani ve senin araçla benim araçda aynı tek farkı SFI motor ve çift kapı olması tamam belki bu anlattığım fark baya büyük fark ama sevmem bence pek yakışmamış peki f kasalara yer varmı sonuçta içi olsun dışı olsun sonuçta aynı sadece benimki aile tarzı seninki pist tarzı tek fark bu hem belki temiz bi gsi bulabilirim topic sayesinde yani aranızda banada yer varmı belki sayenizde kasırga sedan bi gsi de olabilir neyse iyi forumlar
Çok güzel bi başlık olmuş Tebrkler Hadiyin hadiyin Team GSİ yi kuralım buraya Bide şu uzanamadıı ciğer konusunu anlamadım yahu :S SFİ GSİ'nin calibra hariç uzanamadıı ciğer yok kardeşim O gerekirse S2000 lere kadar uzanıyor