93 calibra sfi
93 gt sfi
93 gt sfi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
slm sfı calibra çok arabaya binme fırsatı yakalıdım ama inemediğim tek araç calibra oldu
ben de binmedim yeni nesil orta üst segment araçlar da dahil hiçbiri bana göre calibranın yerini tutmaz onlardan inip calibranın onlara göre ilkel sayılabilecek koltuğuna oturunca bunu çok daha iyi anlıyor insan, temiz bir c20let ya da c20xe birçoğunu her anlamda üzer ...benim tek üzüldüğüm nokta bu calibraya ilk çıktığında sıfır alıp binmek varmış ...Senin yaş daha birşey değil, daha çok arabaya binersin ama senden oldukça büyük olarak açıkçası bende bugüne kadar calibra dan iyisine denk gelmedim
ben de binmedim yeni nesil orta üst segment araçlar da dahil hiçbiri bana göre calibranın yerini tutmaz onlardan inip calibranın onlara göre ilkel sayılabilecek koltuğuna oturunca bunu çok daha iyi anlıyor insan, temiz bir c20let ya da c20xe birçoğunu her anlamda üzer ...benim tek üzüldüğüm nokta bu calibraya ilk çıktığında sıfır alıp binmek varmış ...
arkadaslar f3 yarıslarını bilmezler icemaker......bir donup bakmak gerek diyorum...c20xe nin uzerine opel henuz iyi bir arac yapamadı ne yazık ki...