''SFI'' Sahipleri..

arkadaşlar abartı eksoz sesden başka bşeye yarıyormu? 51 lık yada 60 lık duz boru hıkayesi nasıl bir faydası var.tam anlamıyla bilen varmı?

8 sene önce tanıştım gsi sfi ile birdaha vazgecemedim antepten selamlar by afu

Pek GSİ kalmamış heralde :( biz burdayız ^^

14.yılımızı yaşıyoruz.SFI motoru ilk taşıyan makine.

1 ay olmadı ben tanışalı 99* Astra G (rahmetli) / Vectra B vardı bundan önce, araba 5 sene yatmış ama orjinal etiketlerine kadar üzerinde duruyor iç tarafta deforme yok, dışında sadece boya solmuş, motor iyi durumda, yıpranmamış yaşı itibariyle ufak tefek masrafları var yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı yakında paylaşım yaparım :) En büyük destek babam Allah razı olsun çok emeği var.

Hayırlı olsun.Nasıl ilk izlenimler ?

Çok teşekkür ederim, ne astra g nede vectra yı aratır inanın ki bunda daha rahatım zaten deri koltuk hastası biri olarak oturunca mutlu oluyorum 2. viteste biraz sıkıntı vardı baskı balata değişince araba dile geldi ufaktan kat iptali perf. egzos da yaptım ama iş yüzünden kafam rahat olarak son hali ile binip gezmek nasip olmadı.Hiç bir işlem yapılmadan önceki hali (ilk alınığı zaman) bile cok farkı bir araç olduğunu hissetirdi bana :) Bana göre çok artısı olan bir araç ne bileyim belkide benim hoşuma gittiği için öyle düşünüyor olabilirim , almasaydım kim bilir belkide sadece duyduğum kadar bilecektim aracı bizzat yaşamak güzel oldu benim için.

Hort

Sfi başka dünya bırde itb le daha baska :)

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    49.6 KB · Görüntüleme: 22
vay arkadas sfı cı kalmamıs galı ba ses soluk cıkmıyor kımseden

Geri