Shark -Balık Sırtı Anten

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan licorn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar konu eski ama sorum bu konuyla ilgili o yüzden buraya yazdım.Ben aracıma shark anten takmak istiyorum.Fakat bu süs için değil gerçek anten görevi gören bir shark anten olacak.NErden temin edebilirim.Volvolarınki uyar mı?

Anten olarak fonksiyonel olanları var içinde alıcı devresi var fakat söylenilenler gibi orjinale göre alıcısı düşük.Bmw volvo gibi araçlarda başka bir modül daha var sanırım ama baya pahalı olduğu aşikar.Oto aksesuarcılarının hepsinde bulunur antenler beğendiğinizi deneyerek alabilirsiniz.

Ben de corsa d için istiyorum. Fakat önceki araca anten almştm kablolar falan yoktu , sadece döndüre döndüre oturmuştu ve gayet iyi çekiyordu. Bunun böyle olanları yok mudur?

benim eski aracaımda vardı ben kendim taktırmıştım radyoyu açmadım desem yeri dir radyo dinlemeyi seviyorsanız denemeyin cekimi iyi deil benim gibi görüntü için düşünürseniz iyi tabi

iıkikoiık.webp

Konuyu güncel tutmak adına astra h aracıma taktım.Fakat piyasada çok çeşit bu üründen var.Ben araştırdım aldım.Reklam olmaması adına link vermiyorum.Şık duruşundan ziyade çekim gücü inanılmaz arttı.Çok memnun kaldım.

Konuyu güncel tutmak adına astra h aracıma taktım.Fakat piyasada çok çeşit bu üründen var.Ben araştırdım aldım.Reklam olmaması adına link vermiyorum.Şık duruşundan ziyade çekim gücü inanılmaz arttı.Çok memnun kaldım.
Bence paylaşın biz de alalım bunda bir sakınca olmamalı.vectra c de antrnin dip parçasını sökmek gerekti ama sökülmeden de takılabilen varmış.birde çekim gücü çok önemli çekim düşmeyecek bir anten gerekli

Sony Z5 ile gönderildi

Bence paylaşın biz de alalım bunda bir sakınca olmamalı.vectra c de antrnin dip parçasını sökmek gerekti ama sökülmeden de takılabilen varmış.birde çekim gücü çok önemli çekim düşmeyecek bir anten gerekli

Sony Z5 ile gönderildi

PM den cevap verilmiştir.

Geri