Maşallah, Allah kaza beladan korusun, ıslak da olsa güzel .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sagolasin gökhan evet adana isi suyip tenabi maşallah süper olmuş. egzosda adana işi belli
insignia nin binmedigim modeli kalmadi nede olsa opelciyiz dimi ama .ne yaptiysam ne ettiyem olmadi arada biraz fark olsaydi yine insignia diyebilirdim ama aradaki fark cok her yönden.çok güzel hayırlı binesiniz .....insignia mı gider bumu abi yav )
eyvallal sende yakarsin insallah bir günabi yakıyor ya
sagolasin ibrahim.bmw dicek laf yok yağmurlu değil istersen gece çek bu araba yine gösteriri kendini ay ışığı gibi...ALLAH kaza bela vermesin...
amin Allahim cümlemize kazasiz belasiz binmek nasip etsin.maşallah harika araç. Allah kaza bela göstermesin.
sagolasin abi.Maşallah, Allah kaza beladan korusun, ıslak da olsa güzel .
amincümlemize.rengi simsek griye benziyor.space grau türkcesi (uzay grisi) gibi bir sey.Rengide şimşek gri maaşallah abi allah kaza bela vermesin
amin berat.icinin fotolarini ilk sayfada ekledim.Allah kaza bela vermsin abi.İç mekanın da fotolarını bekliyoruz...
evet Cengiz önceki arabamda zafirada takiliydi.arabayi satarken kapattirdim plakayi cikartiyoruz o arada plakayi ayirttirdim bu arabayi alinca da taktim.Emrah bu plaka Astra H da takılı değilmiydi. Benmi yanlış hatırlıyorum
Hayırlı olsun Artık yol daha hızlı heçer.