Ynt: sıfır aldıgım aracımda boya çıktı
Geçmiş olsun kızgınkırbac
Geçmiş olsun kızgınkırbac
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umitbjk link' Alıntı:Alper bey öncelikle geçmiş olsun diyorum.Aynı olay geçtiğimiz yıl bir arkadaşımızın başına geldi astra g kasa aracı komple boyalı çıktı ölçümlerde.Evet yanlış okumadınız sıfır kilometre araç komple boyalı çıktı.Sonra bildiğim kadarıyla İstanbul üniversitesinde boya testine soktu aracı bu test mahkemede geçerli burası dışında yapılan testler geçersizmiş.Test sonucuyla beraber mahkemeye verdi ve mahkeme hala sürüyor.Aracın alındığı bayi ismini vermeyeceğim ama arkadaşa 3 bin TL gibi komik bir rakam teklif ederek davayı çekmesini istemiş.Şuan ki tam durum nedir öğrenir öğrenmez size bilgisini vereceğim.Siz de bu yolu izleyebilirsiniz.Tekrar geçmiş olsun.
Burock3427 link' Alıntı:Yanlışlık yok değil mi G kasa Astra dediniz. Kaç senelik bir olay ve hala mahkemesi devam mı ediyor yoksa H kasa mı demek istediniz.
2 gün önce aracımı satmadan önce expertize götürüp boya kontrolü yaptırdık. Tamponda boya vardı ve kontrolü yapan kişi hemen tamponda boya olduğunu söyledi. Eklemek istedim.BÜLENT link' Alıntı:boya ölçüm cıhazı tamponda çalışmaz
sadece kaportada ölçüm yapar.
tamponda açıkcası çok onemlı değil
işin erbabı kısıler boya oldugunu anlarlar ama ölçum cıhazı boyayı plastık kısımda gostermıyorNightShadow link' Alıntı:Vay arkadaş yaaa!! Üzüldüm gerçekten.. Biz kimsenin eli değmesin, ilk binen biz olalım diye gidip sıfır araç alıyoruz, olaylara bak. Yarın ben de büyük ihtimalle aracımı teslim alacağım fakat yazdıklarınızdan sonra gidip aracı başka bir yetkili serviste expertize sokma düşüncesine kapıldım. Hakkınızı sonuna kadar arayın, peşini bırakmayın. Doğruluk sonsuzluğun güneşidir, nasıl olsa doğar.. Umarım istediğiniz neticeyi alırsınız.
2 gün önce aracımı satmadan önce expertize götürüp boya kontrolü yaptırdık. Tamponda boya vardı ve kontrolü yapan kişi hemen tamponda boya olduğunu söyledi. Eklemek istedim.
Aracı kontrol eden eleman üstünde rakamlar olan ufak bi zımbırtıyla ölçüm yaptı, ön tamponu da onunla ölçtü ve burda şurdan şuraya kadar boya var dedi. Tam da dediği gibi boyanmıştı orası.BÜLENT link' Alıntı:işin erbabı kısıler boya oldugunu anlarlar ama ölçum cıhazı boyayı plastık kısımda gostermıyor
kaportadakı maacun ve boya kalınlıgını olcuyor..
aracın tamponundakı boyancak yerı ıyıce kazıyıp temız bi astar atarak boyarlarsa kımse anlamaz ama gunumuzde kımse bunla ugraşmıyor
ustune basıyor macunu vuruyor boyayı