Sıfır Araba Aldıktan Hemen Sonra Sorun çıkartanlar !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mematibaş

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar sıfır araba alıp ta 1-2 ay içinde serwise gidenler warmı acaba aramızda....eğer warsa nie gittiklerinide paylaşırlarsa sevinirim:) :)

aldım hoca çoktan da opelcilerin sewmediği bir markayı aldım ondan burda belirtmedim

Ben martta aldığım için farketmem biraz uzun sürdü..Yaz geldi arabanın kliması sıcak üflüyor..Servise gittim..Klima bozuk çıktı garantiden değiştiler...

hııııı öylemi resimlerini koyda görelim bak bende opelcilerin 1 numaralı düşmanı japona biniyorum ama bi tepki yok bana;) sen koy bakalım arabanla resimleri görelim....

hocalar bu işler nasip kısmet işi..opel makyajlı astra almaya gittim bayiye nerdeyse karakolluk oluoduk bayideki heriflerle.:mad: ...bnde ondan sonra birdaha opel almıyorum dedimm:D

LND' Alıntı:
hııııı öylemi resimlerini koyda görelim bak bende opelcilerin 1 numaralı düşmanı japona biniyorum ama bi tepki yok bana;) sen koy bakalım arabanla resimleri görelim....

pardon tepki yokmu :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

mematibaş' Alıntı:
hocalar bu işler nasip kısmet işi..opel makyajlı astra almaya gittim bayiye nerdeyse karakolluk oluoduk bayideki heriflerle.:mad: ...bnde ondan sonra birdaha opel almıyorum dedimm:D
gittin pug mu aldınsende bari ford falan alsaydın :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri