Sıfır Araba Aldıktan Hemen Sonra Sorun çıkartanlar !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumda sıfır araba alan yokmu hiç yaww:D :)

"0" araba almak riskli iş...

Ben Sıfır aldım ve aldığımda ilk olarak teyp arıza verdi ses bir anda kesiliyodu ve yükseltmek istediğimde ses yükselmiyodu gittim servise yeni teyp sipariş edildi ve garanti kapsamında değişti sonra el freni kolunu çektiğim zaman tak diye gürültülü bir ses geliydu tekrar gittim servise el freni koluda sipariş edildi ve garanti kapsamında değişti

mematibaş' Alıntı:
forumda sıfır araba alan yokmu hiç yaww:D :)

aldım 3500 kmde şuan daha girmedim servise idda ediyorum senin pejodan sonra giricem:)

şaka bi yana şeytan kulağın a kurşun allah hepimize servis sanayi yüzü göstertmesin...

hocam yapma yaww sen corsa d ile yeni 307 yimi kıyaslıyosun şimdi:kop: :kop: :kop: :kop:

06bb2655' Alıntı:
aldım 3500 kmde şuan daha girmedim servise idda ediyorum senin pejodan sonra giricem:)

şaka bi yana şeytan kulağın a kurşun allah hepimize servis sanayi yüzü göstertmesin...

:cool: haa bu arada söleyim...corsa d sana dahaa çoookk sorun çıkarcak merak etme..sen şimdiden hazırlan:D :D ..sonuçta çok yeni bir kasa:rock arabanın kusurlarını ilk alan akıllılardan:D öğrencekler:good: :cool: :cool:

06bb2655' Alıntı:

ben 1 ay sonra gittim 2. vitese zor geçiodu bazen ses yapıodu. bazende ışıklarda 1. vitese zor geçiyodu. serviste denediler normal bişi yok deyip yolladılarrr..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri