Sıfır Araç - Bakım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguzt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oguzt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar

aldığım sıfır Corsa 3.000 km ye yaklaştı(2 ay) ilk bakımı 15.000 km de , 15.000 km doluncaya kadar araçla ilgili yapmam gereken bir bakım var mı acaba ? ( silecek suyunu değiştirmek dışında kaputunu açmıyorum) varsa bunları yetkili serviste mi yaptırayım yoksa herhangi bir yerde yaptırsam olur mu. Teknik konuda bilgim yok bilgi verirseniz sevinirim yoksa ben 15.000 bakımına kadar bişey yapmamayı düşünüyorum
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

hiç bişi yapma
5000 km de servise bir tel et gelmem gerekirmi diye sor bazen ilk 5000 kmde yağ kaçırıyormu diye bir gözle kontrol yapıyorlar. hayırlısı olsun güle güle kullan çok sağlam bir araba allah kaza bela vermesin:)

Araçta bir sıkıntı olmadığı sürece bu süre zarfında yapılması gereken birşey yok hocam, zaman zaman yağ seviyesine bak, azalırsa servise gider ekletirsin, o kadar.

Güle güle kullanasın aracını.

Bugün yıllık bakıma girdim sabahtan beri sevisteydim araç 7.000de seviste aramıştı zaten iki gün önce ben 15.000i beklemedim ve bekletmediler...:)

ilk 5.000 de gitmenizi öneririm ben

Bugün yıllık bakıma girdim sabahtan beri sevisteydim araç 7.000de seviste aramıştı zaten iki gün önce ben 15.000i beklemedim ve bekletmediler...:)

Ama senin aracın doğumgünü gelmişti ve "gelin serviste beraber kutlayalım" demişlerdi değil mi? :D

Ama senin aracın doğumgünü gelmişti ve "gelin serviste beraber kutlayalım" demişlerdi değil mi? :D

Aynen öyle:) 320 tl de hedıye verdıler..

bu hediyeler standart zaten...herkese aynı tarife...

Geri