Ynt: 30000 Bakım Öneriler
30000 bin bakım için servis önerebilecek biri varmıdır ?? afyonda özel servis yada iyi usta arıyorum..
30000 bin bakım için servis önerebilecek biri varmıdır ?? afyonda özel servis yada iyi usta arıyorum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
performans opel fena değiil diyenler var ama AF opel en iyisi geçen hafta bizzat ziyaret ettim Murat bey ilgilendi sağolsun ufak bir sorun vardı oraya yaptırmayı düşünüyorum benim bakım da geldideathrider link' Alıntı:30000 bin bakım için servis önerebilecek biri varmıdır ?? afyonda özel servis yada iyi usta arıyorum..
UnStabLe link' Alıntı:performans opel fena değiil diyenler var ama AF opel en iyisi geçen hafta bizzat ziyaret ettim Murat bey ilgilendi sağolsun ufak bir sorun vardı oraya yaptırmayı düşünüyorum benim bakım da geldi
deathrider link' Alıntı:Arkadaslar 1.3 dizel için aşağıdakiler uygunmudur??
http://www.opelgm.com/Castrol-Edge-5W30-5-Litre-Motor-Yagi,PR-6466.html
http://www.opelgm.com/Opel-Astra-J-13-Dizel-Motor-Bakim-Seti-Yagsiz-,PR-6178.html
bende memnun oldum paramediğim kardeşim 112 de çalışıyorum sağlıkcıyım.deathrider link' Alıntı:Hocam memnum oldum..aracımı yeni aldım..
Af opel küçük saniye de mi?? ankara yolundaki sanayide mi??
Siz ne iş yapıyorsunuz afyonda ??
abim kimi 5w30 diyor kimi 0w40 hepinizde tecrübeli insanlarsınız tereddüt yaşıyoruz açıkcası. :ac@d link' Alıntı:hepsi uygundur, ancak yağı mobil1 esp 0-40 kullanırsanız, aracınızın daha sessiz çalıştığını ve performansınızda değişiklik olduğunu hissedebilirsiniz,
Bende mavi hastanede doktorumUnStabLe link' Alıntı:bende memnun oldum paramediğim kardeşim 112 de çalışıyorum sağlıkcıyım.
evet ankara yolundaki sanayide Af opel bende iki hafta sonra götürücem aracımı Gm den bir şey alacaksan beraber alalım istersen bende alıcam çünki
öncelikle afyondan bir forum üyesi bulduğuma sevindim hele ki meslektaşım oldu bal kaymak oldu tekrar bu gün bir arkadaşım daha vardı 3 astra mini bir buluşma yapabilirdik esasen 005hihih af opel yapar sıkıntı çıkartmazlar sonuçta özel servis orasıdeathrider link' Alıntı:Bende mavi hastanede doktorum
Almayı düşünüyorum aslında daha önce araçta 5-30 kullanılmış..
Mobil esp 0-40 mı castrol 5-30 mu karar veremedim..
Af servise dışardan parçaları götürsek sorun olur mu bi gidip konsumak lazım..