Arkadaşlar merhabalar opel balkandan alıcağım astra j aracım için plakanın sonunun 57 olmasını istiyorum.Plaka güngören şubeden çıkıcak .Bilgisi olan arkadaşlarımın yardımını bekliyorum.Teşekkürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece sonu 57 olacak bir plaka için 1000 veya 2000 tl gibi bir bağış ödemezsiniz. Bahsettiğiniz meblağlar genelde harf grubu olarak 3 harfli olan, herhangi bir ismi çağrıştıran( ELF veya MTN gibi) ya da araç sahibinin isim ve soy isimlerin baş harflerinden oluşan harf grupları ya da tamamen aynı olan (mesela TT 666 gibi) plakalar için geçerli olabilir. Ayrıca aracın kıymetine göre bu istenen meblağlar artabilir de. 60000 tl fiyatında bir araç alıcısıyla 500000 tl fiyatındaki aracın alıcısının bağış yapma imkanları takdir edersiniz ki farklıdır. Yine söylediğim gibi eğer ki isteğiniz sadece 57 ile bitmesi ise bunu maksimum 500 tl lik bir bağışla halledebilirsiniz diye düşünüyorum.ser4 link' Alıntı:Ben güngörende ikamet ediorum zaten ancak bayiye sorduumda bu işlem için 1 000 ile 2000 tl arasında ücret ödersiniz diyolar.
Gökalp link' Alıntı:Bizzat kendim gittim yaşadım direk anlatıyorum olayı opel de aldığım satış görevlisi ki çok iyidir kendisi bu işi benim trafik şubeden kendim halledeceğimi söyledi ben de aynen ilk 0 aracım olduğu hevesle gittim diyalog şöyle
Ben: merhaba memur bey
Polis: merhaba
B: plaka için buraya gelmemiz gerekiyormuş acaba tg plaka olabilir mi
P: ikamet adresinize göre oluyor o
B: Mecidiyeköy'de oturuyorum
P: şu harfli plakalar var istersen gs fb falan da var
B: yok harfler tutmuyor zaten Kocaelispor luyum peki rakam olarak 2502 olabilir mi?
P: bir tane var sizin arabanız 50-60 bin var %2-3 ü kadar verirsiniz artık
B: tamam verdik diyelim ya kesin alıyor muyuz peki istediğimiz rakamı
P: eğer duruyorsa alırsınız
B: durmuyorsa param ne olacak
P: paranız yanar
B: o kadar para veremem başka türlü olmuyor mu
P: valla o kadar arabaya biniyorsanız özel de istiyorsanız %2-3
B:iyi günler
Konuşma aynen böyle geçti arkadaşım birkaç ay sonra gs plakaya 1800 tl verdi kusura bakmayında kimse sokaktan parayı bulmuyor ben bizzat yaşadıklarımı yazdım he tanıdığı adamı vardır halleder onu bilemem ama normal vatandaşa yaklaşım böyle