Ynt: Sıfır araç için plaka
O sana denk gelmiştir dostum başı kalabalıktır veya senı alıcı olarak gormemıstır vs plaka grubunuz 3 hane ıstemıyoırsanız 1000 tllerı unutun yapacagınız bırkacyuzlıra ıle alabılırsınız varsa eger ama yok ben uc hanelı ıstyrum dersenız keseyı acasrınız
Gökalp link' Alıntı:Bizzat kendim gittim yaşadım direk anlatıyorum olayı opel de aldığım satış görevlisi ki çok iyidir kendisi bu işi benim trafik şubeden kendim halledeceğimi söyledi ben de aynen ilk 0 aracım olduğu hevesle gittim diyalog şöyle
Ben: merhaba memur bey
Polis: merhaba
B: plaka için buraya gelmemiz gerekiyormuş acaba tg plaka olabilir mi
P: ikamet adresinize göre oluyor o
B: Mecidiyeköy'de oturuyorum
P: şu harfli plakalar var istersen gs fb falan da var
B: yok harfler tutmuyor zaten Kocaelispor luyum peki rakam olarak 2502 olabilir mi?
P: bir tane var sizin arabanız 50-60 bin var %2-3 ü kadar verirsiniz artık
B: tamam verdik diyelim ya kesin alıyor muyuz peki istediğimiz rakamı
P: eğer duruyorsa alırsınız
B: durmuyorsa param ne olacak
P: paranız yanar
B: o kadar para veremem başka türlü olmuyor mu
P: valla o kadar arabaya biniyorsanız özel de istiyorsanız %2-3
B:iyi günler
Konuşma aynen böyle geçti arkadaşım birkaç ay sonra gs plakaya 1800 tl verdi kusura bakmayında kimse sokaktan parayı bulmuyor ben bizzat yaşadıklarımı yazdım he tanıdığı adamı vardır halleder onu bilemem ama normal vatandaşa yaklaşım böyle
O sana denk gelmiştir dostum başı kalabalıktır veya senı alıcı olarak gormemıstır vs plaka grubunuz 3 hane ıstemıyoırsanız 1000 tllerı unutun yapacagınız bırkacyuzlıra ıle alabılırsınız varsa eger ama yok ben uc hanelı ıstyrum dersenız keseyı acasrınız