sıfır araçta boya sorunu olabilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Naim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Naim

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
siz forum sakinlerine bilgi amaçlı bir soru sormak istiyorum
sıfır araçta boya olabilir mi boya varsa nasıl bir yol izlenir

kesinlikle evet olabilir. satın alırken bu size söylenmemiş ise işiniz biraz kolay. kusurlu olarak indirimli aldıysanız kolay gele diyorum. derhal bir avukata danışın süreç zor ve uzun forumu biraz kurcalayın örnek var:(

her markada böyle sorunlar mutlak oluyor. aracı aldıktan sonra ekspertiz yaptırmakta fayda var...

her markada böyle sorunlar mutlak oluyor. aracı aldıktan sonra ekspertiz yaptırmakta fayda var...

Aracı aldıktan sonra ekspertiz yaptırmanın bir espirisi yok , öyle olursa bayi direk banane kardeşim madem öyle almasaydın o zaman der çıkar işin içinden

Önemli olan aracı satın almadan boya ölçüm cihazı ile araçta boya olup olmadığına baktırmak sonrasında içiniz rahat olarak sıfır aracınızı alabilirsiniz

Şahsen ben öyle yaptırıp corsayı satın aldım

saygılar

aracı alalı 9 gün oldu bugun huylandım bi boya degerlerine cihaz ile bakıyım dedim aracın kaput harıcınde 80 - 95 micron arasında degişiyor yanlız kaputta 140 - 190 micron arasında degişiyor.
aldıgım yere götürdür aracımı hasar birimden bir bey ile aracın kontrolunu yaptırdık ustalar geldi baktılar kaput orjinal diyorlar fakat biraz micronları fazla cıkıyor diyorlar :)
tamam fazla cıkıyor ise bana yazı bir kagıt verin dedim bu aracın kaputunda boya olduguna dair beni bayının müsteri hizmetlerine yonlendirdiler orda bu itirazın opel merkezi yapmamı gerektigini söylediler bende bugun aradım opel merkezi bana iki gün içerisinde geri dönüş yapacaklarmış sözde

Her araçta markada bu tarz bir şey olabilir... aracı teslim anında bile kontrol ettirmek süreci değiştirmeyecektir. çünkü araca kapora verdiğiniz an bir çok bayii aslında faturasını kesmiş oluyor. Boya kalınlığında farklar olabilir..

Valla benimkini sağolsun şansıma caner kontrol etmişti araba tertemiz dedi.... ben micron kalınlığından falan anlamam :)

nasıl bayiden çıkmadan bir sonuç alamazsınız öyle bir alınıyorki bir kere araç teslim evrağını imzalamamış oluyorsunuz ki bu durumda o araç sizin olmuyor ;)

nasıl bayiden çıkmadan bir sonuç alamazsınız öyle bir alınıyorki bir kere araç teslim evrağını imzalamamış oluyorsunuz ki bu durumda o araç sizin olmuyor ;)
Ruhsat adınıza çıkmış ve faturası kesilmiş oluyor. teslim alınmasa nolur ki ?
iade ediyorum vazgeçtim denilse bayiii bu durumda ne gibi bir yol izleyecek? Bunu gerçekten bilgi sahibi olmak için soruyorum

arabayı teslim aldım kağıdını imzalamazsanız araçta boya varsa sizin mahkemeniz 1 ay sürmez belkide. çünkü araç bayiden çıkmamış oluyor siz aracı boyalı diye kabul etmemiş oluyorsunuz bilir kişi raporundan sonra bayiye iyi bir ceza bile yazdırılır yani...

Valla bence bayii güzel bir indirim ve parçanın fabrika çıkışta boyandığını belirtirse güzel alışveriş olabilir.biz zamanında vectrada bir sorun yaşadığımızda çok güzel karşılıklarla corsa alıp kullanmıştı enişten.. onun gibi... :) 1 sene kullandığımız 6 ay hareket etmeden garajda yatan vectrada 5 parça boya vardı... avukatla gidince o zaman isim duyulmaması adına anlaşma yoluna gitmişlerdi... full corsa ötvsinig ödenmiş tüm ekstralar onlar tarafından karşılanmış vectra aynı değerde geri alınmıştı.

Geri