sıfır astra alacağım yardım

arkadaşlar ŞİMŞEK GRİ rengini düşünüyorum siz ne dersiniz.
koyu istemiyorum hem bakımı zor hemde çizildimi çok belli eder.

Bende de aynı aracın şimşek gri rengi var. Çok güzel bir renk. Metro mavisi ile şimşek gri arasında kalmıştım. Ama bayide bu renk vardı ben de şimşek gri aldım.

-Aracınız hayırlı olsun...

indirim beklemeyin petrole gelen her zam tüm sektörlere yansıyacaktır 42000 e j bulduysanız alınız astra j kalıte ve konforu yüksek bi araç bende kullanmaktayım ve memnunum gerçi bendeki testdrıve aracı ama ben çok memnunum tavsiye ederim yada önce deneme sürüşü formu doldurun kullanın karar verin kesin alacaksınız bu arada şanzuman problemi vs de yok bilginiz olsun

indirim beklemeyin petrole gelen her zam tüm sektörlere yansıyacaktır 42000 e j bulduysanız alınız astra j kalıte ve konforu yüksek bi araç bende kullanmaktayım ve memnunum gerçi bendeki testdrıve aracı ama ben çok memnunum tavsiye ederim yada önce deneme sürüşü formu doldurun kullanın karar verin kesin alacaksınız bu arada şanzuman problemi vs de yok bilginiz olsun
ozan beyin dediği h kasa. j kasa dizeli kim 42.000'e bulmuşta alsın :)

arkadaşlar arabanın kaporasını verdik haftaya elimizde olur inş
41,200 tl + pasta cila + demir karter koruma
renk: şimşek gri

bu arada arkadaşlar plaka bağcılardan çıkacak acaba plaka ayırtmak için tanıdık bi memur arkadaş varmı ?

arkadaşlar arabanın kaporasını verdik haftaya elimizde olur inş
41,200 tl + pasta cila + demir karter koruma
renk: şimşek gri

bu arada arkadaşlar plaka bağcılardan çıkacak acaba plaka ayırtmak için tanıdık bi memur arkadaş varmı ?
hadi bakalım hayırlı olsun güle güle kullanın :)

Geri