Sifir astra classic 3 fiyatlari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sarsugh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ağustos 2010 - easytronic 1.3cdti essentia artı konfor paketi , 38.700 :) saygılar:rolleyes:

Eylül 2010 1.3 CDTI Easytronic Konfor Paketli 37.000 TL. (Trafik işlemleri bana ait, yani yaklaşık +500TL)

bizim arkadaşta yeni aldı..sanırsam sedana 40000 lira vermiş..konfor paketli..

benzinli al lpg taktır derim.. en azından performansın olur.. 0-100km hızlanmada 1,6 benzinle 1,3 dizel arasında 2 sanıye fark var.. opel kendisi takıyor zaten orijinal lpgyi garantisi bozulmuyor...

1.3 dizel en mantıklısı lpg ile sonradan uğraşıp garanti dışına çıkacağına dizel keyfine bakkk

landırenzo ne yaa bunca millet burda zavoli brc diye kendini yırtarken sadece böyle bi markayamı izin veriyolar :D kahrımdan öldürecek bu opel beni :d

18.10.2010 tarihi itibari ile 2011 model Astra 1.3 Classic III cdti easytronic konfor paketlisine 38.500 TL fiyat aldım...

landırenzo ne yaa bunca millet burda zavoli brc diye kendini yırtarken sadece böyle bi markayamı izin veriyolar :D kahrımdan öldürecek bu opel beni :d

opel kendi anlaştığı yani, daha ucuza mal edip daha çok kar ettiği için landi takıyor.araca uyumu yada kaliteli falan olmasının zerre kadar şeylerinde olduğunu sanmıyorum umurlarında ;)

Geri