Sigarayi Birakiyoruuum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun umarım kararından dönmezsin ilk iki haftaya çok dikkat canın sigara istemeye başladığı an konumunu değiştir. Bırakan birisi olarak sana tavsiyedir

Canı gönülden tebrik ederim. Yapmanız gereken en önemli şey " Yak bi tane" diye ısrar edenlere tepkinizi gösterebilmeniz.

Tebrikler:alkis: :alkis:

8 sene içtim, 2 senedir içmiyorum.. Bırakması inan o kadar zor birşey değil.

Ayrıca sigara içen insanları kategorilere ayırma mantığını yadırgıyorum, kınıyorum.. Hiç içmeyen birinci sınıf, içen bırakan ikinci sınıf, içen üçüncü sınıf, öylemi !!

İçki içen insanlara saldıran bağnazların tutumlarından ne farkı var bunun??

tebrikler arkadaşım benimde bugün 7.günüm ve krizdeyim:mad: dualarınızı üzerimizden eksik etmeyin.

8 sene içtim, 2 senedir içmiyorum.. Bırakması inan o kadar zor birşey değil.

Ayrıca sigara içen insanları kategorilere ayırma mantığını yadırgıyorum, kınıyorum.. Hiç içmeyen birinci sınıf, içen bırakan ikinci sınıf, içen üçüncü sınıf, öylemi !!

İçki içen insanlara saldıran bağnazların tutumlarından ne farkı var bunun??

Eger insanlar sigara konusunda siniflandirilacaksa ,birinci sinifin icipte birakanlar olmasi lazim cunku en saglam iradeye sahip kisiler ;)
Sigara icenle icki icenin farki, icki icen olay cikarmadigi surecesadece kendisine zarar veriyor. Sigara icen ise onunla ayni ortamda olan herkesi zehirliyor......

Eger insanlar sigara konusunda siniflandirilacaksa ,birinci sinifin icipte birakanlar olmasi lazim cunku en saglam iradeye sahip kisiler ;)
Sigara icenle icki icenin farki, icki icen olay cikarmadigi surecesadece kendisine zarar veriyor. Sigara icen ise onunla ayni ortamda olan herkesi zehirliyor......

nerden nereye bağladın be abi.:)

Bugun de geciiiiiiiyoooooooooooooooor olacak galiiibaaaa

- Sigara içme torununu gor, Sigara iç dedeni gör...

Geri