şikaaaayeeeeeeetttt

pdrmustafa' Alıntı:
yetkili servis hiç ne desin normal dıyor. ne dicekki
ben şunu anladım aracının garantisi varsa hizmet sıfır ama garanti yok para var senden iyisi yok ellerinden gelse sağlam parçayıda değiştirirler

Hakkını çatır çatır ara derim.Sonuçta biraz diklenmezsen ilgilenmezler...Elinden ne geliyosa yap walla....Sessiz kalmıcaksın bu ülkede...

aynısı banada oluo ankarada gitmediğim servisi kalmadı hepsi sorun yok diyo işin ilginç yanı arabayı sabah sırf yanımda çalıştırsınlar diye gittim sabahın köründe tabi araba orda kaldı gece araba zart diy çalıştı affalladım kaldım

ALBATROS_09' Alıntı:
Hakkını çatır çatır ara derim.Sonuçta biraz diklenmezsen ilgilenmezler...Elinden ne geliyosa yap walla....Sessiz kalmıcaksın bu ülkede...

:good: :good: :good: hakkını ara derim sonuna kadar..:good: :good: :good:

benim yetkili serviste bi arkadaşım ben araba alırken yeni model opel araçların dizelinden uzak dur demişti sorunlu oldugunu söylemişti bunu işaret etmiş demekki ama kader bu şekilde sorun yaşıyan arkadaşlar artıyo

pdrmustafa' Alıntı:
arkadaşlar benim aracım sabahları 3 veya 4 marşda çalışıyor aracım 2006 astra 1,3 cdti. arabama 40000 ytl veripte hacı murat gibi kır kır çalışmasını istemiyorum diğer dizel araçlara bakıyorum hepsi sabah ilk marşda tamam bunun için opeli şikayet etmek istiyorum bana iletişim kurabileceğim maıl adresleri verirseniz sevinirim. teşekkür ederim
arkadaşım eğer yetkili servisten mennun değilsen eğer araç arıza yaptığında direk opel tr' yada opel izmir/torbalı fabrika yı aramanı tavsiye ederim. çünkü onlar servise olan baskıyı yapıyolar. bide öyle dene istersen.

pdrmustafa' Alıntı:
arkadaşlar benim aracım sabahları 3 veya 4 marşda çalışıyor aracım 2006 astra 1,3 cdti. arabama 40000 ytl veripte hacı murat gibi kır kır çalışmasını istemiyorum diğer dizel araçlara bakıyorum hepsi sabah ilk marşda tamam bunun için opeli şikayet etmek istiyorum bana iletişim kurabileceğim maıl adresleri verirseniz sevinirim. teşekkür ederim

arkadsım bence ilk önce arabayı aldıgın servise git şikayetini belirt ondan sonra gerekeni yap bence...

arkadasım dedıgım gıbı teknık sorunu cozudr bır serviste oda olmadı sert yap adamlara bak nasıl yumusuolar bu ulkede sesini yükseltmezsen bısey yapamazsın sonuna kadar ara hakkını...

bence sen servisini değiştir.her sorunun mutlaka bir çözümü vardır.öncelikle kızdırma sistemi kople bakılcak.sonra bayin programı atılr.yada aldığım yakıtta olabilir.herşey bir neden araştırılması gerek.ama çözümlenmicek diye bişey yok

Geri