efendi gibi kullanilsaydi bitmezdi o lastikler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100.000i rahat devirmiştir
lastiğin tabanıda aşınımış durumda burnout yapacak halip yokya traction control var ve asfalt dışına araç neredeyse hiç çıkmadı en fazla 15-20 km asfalt dışı taş toprak yolda gidildi 25000 km boyunca.sırtların aşınması lastik havasından dicem kontrol ediorum 8000 km den beri haftada 1 kez.birisi bana bu aşınmanın lastikler sıcakken basınçlı suyla yıkanırsa oluşabilceğini söyledi nekadar doğrudur?efendi gibi kullanilsaydi bitmezdi o lastikler.
9 yıl boyunca kaç km gittiklerini sorun bir de
lastiğin tabanıda aşınımış durumda burnout yapacak halip yokya traction control var ve asfalt dışına araç neredeyse hiç çıkmadı en fazla 15-20 km asfalt dışı taş toprak yolda gidildi 25000 km boyunca.sırtların aşınması lastik havasından dicem kontrol ediorum 8000 km den beri haftada 1 kez.birisi bana bu aşınmanın lastikler sıcakken basınçlı suyla yıkanırsa oluşabilceğini söyledi nekadar doğrudur?
araç ta esp ve anti patinaj kapanmadığı için böle şeyler yapmam mümkün değildediğiniz lastikden arkadaşımda var arabayla oynamayi seviyordu bos arazide el freni cekme yanlama kalkıslarda sürekli pati cekerdi sonra lastik bitti 20 bin olmadan o yüzden dedim kullanım çok önemli