Sikintilarrrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar ugultu sadece yuksek hızda frene basın ca ugultu yapıyor

genel olarakta fren pedalı sert

dıskler balatalar sıfır

rot balan duzgun

on takım sorunsuz

Baba balatalar ve dısk orj. valeo

Amortısorler monreo gazlı refleks

Allah Allah o zaman jantta mı problem var acaba? hoş bu seferde titreme yaptırır abi sen bunu hızlanıp boşa atıp sonra mı yapıyorsun yani mesela 160 - 170 km hız yapıp boşa atıp frenle 110 km hıza inerken mi yapıyor...Eğer öyleyse bence bu bütün arabalarda vardır çünkü bu olayı bende yaşıyorum...hatta avensiste bile yaşadım...

Diğer söylenenlere bi şey eklemeye gerek yok zaten yazılmış ama,yakıt konusunda şunu söyleyebilirim,arkadaşımda 2001 model 1.6 astra vardı,biz dizel mi acaba diye dalga geçerdik,araba kokluyordu benzini nerdeyse,bilerek trafiğe sokuyorduk,dur-kalk yapıyorduk ama aşırı bir fark olmuyordu litre bazında.Araba sonuçta 7 yıllık araba,bazı karakteristik özellikleri kullanıcıya göre değişir haliyle.İstanbul'da olsaydın sorunlarını çözebilecek bi yer önericektim ama malesef çok uzaksın...

aracın 60.000 bakımı yapılmışmı yapılmadıysa önce onu yaptır

arkadaslar tum bakımları yapılmıs

Bugun sehır ıcı ortalama yalkıta baktım
10,5 lerde gezıyor
o kadar da dıkkatlı kullnamaama nazaran
ecotect motor ama neden bole

fıratpen' Alıntı:
arkadaslar tum bakımları yapılmıs

Bugun sehır ıcı ortalama yalkıta baktım
10,5 lerde gezıyor
o kadar da dıkkatlı kullnamaama nazaran
ecotect motor ama neden bole
Anlık tüketim sizi yanılta bilir. Durk kalklarda bu normal sayılabilir . Çevre yoluna çık veya taş buruna doğru git anllık tüketimine ozaman bak. Oda olmadı deponu fulle 100 km yap sonra doldur yakmışolduğun lt benzinde azmı çokmu yaktığını bulablirsin. Bunu uyguladınmı bilmiyorum ama şimdilik uygun yorum bu .Kolay gelsin. :good:

kurt.ibrahim' Alıntı:
Anlık tüketim sizi yanılta bilir. Durk kalklarda bu normal sayılabilir . Çevre yoluna çık veya taş buruna doğru git anllık tüketimine ozaman bak. Oda olmadı deponu fulle 100 km yap sonra doldur yakmışolduğun lt benzinde azmı çokmu yaktığını bulablirsin. Bunu uyguladınmı bilmiyorum ama şimdilik uygun yorum bu .Kolay gelsin. :good:

Sen tas burunu nereden bılıyorsun durr durrr sen buralımısın yoksa

Öncelikle araban hayırlı olsun güle güle bin :)
diğer arkadaşların da dediği gibi iyi bi yer bulup kontrol ettir bide sıkıntıları teknik servise yazarsan burda bisürü bilgili abilerimiz var kesin yardımcı olurlar sana...
ecotec'in 140000 km'de 11 yaşında olanı var bende yakıt çok makul en çok 6.5lt/100km, önceki kullanımdan kaynaklı problemler olma ihtimali çok yüksek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri