Valla kimse kusura bakmasinda sileceğe 100 lira vermem yani en fazla 20 lira çalişir benden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aradığım muhabbet buradaymış
Vec B'ye banana silecek için orjinal sileceklerin uzunluğunu ölçsem ve ona göre linktekiler gibi sipariş versem araca uyar mı? yoksa silecek kollarının değişmesi mi lazım?
http://www.hepsiburada.com/Liste/mo...ls.aspx?categoryid=264013&productid=otm842297
Uyar. Ama bu linktekileri kullandım, hakkaten çok çirkin yapmışlar, takılma yeri çok yüksek kalıyor. Bosch'lar çok daha şık duruyor, en kötü ihtimalle Vette, Space gibi diğerlerine bakın bence.
Arabamın silecekleri iyice eskidiler artık. Malum sonbahar da kapıda, değişmek istiyor. Corsa D kullananlar bilir, bu arabalarda (bence bu bir dizayn hatası/kusurudur) sol sileceğin izi sağ sileceğin altında kalıyor - Ekteki temsili resim komedisinde Hata 1 olarak gösterdim -. Bu da fasılalı modda veya camı yıkamaya kalktığımızda süpürülen suyun tam da görüş alanımdan aşağıya akmasına sebep oluyor. Ayrıca sağ silecek de bekleme pozisyonunda sağ tarafı havada bekliyor - Bunu da Hata 2 olarak gösterdim-.
Ben de özellikle bu hata 1 diye bahsettiğim olaya sinir olduğumdan silecekleri yenilerken sağ sileceği 5cm daha kısa sol sileceği ise 5 cm daha uzun aldım. Bu hatayı düzeltmeme yetecekti ancak, Carrefour'dan aldığım muz tipi Vette sileceklerin montaj kısımları uymayınca götürüp iade etmek zorunda kaldım. Carrefour'da farklı montaj başlıkları olan modeller (Corsa D'nin orijinali böyle olduğu için herhalde) 660mm ve 400mm olarak vardı. Bana Bauhaus'tan bulabilirsin dediler ancak hiç içimden gelmedi zira arabanın üzerindeki orijinal Valeo marka ile mukayese ettiğimde Vette'nin hakikaten tırt olduğunu düşündüm.
Bu nedenlerle, yukarıda bahsettiğim "modifikasyonu" yapamadım. Şimdi size sormak istediğim, Corsa D'ye montaj edilebilecek uygun aparatı olan, Valeo veya Bosch marka, sol için 710mm ve sağ için 350mm sileceği nereden bulabileceğim. Yoksa alışmaya çalışmam mı lazım? (Bir yıl oldu alışamadım).