Ynt: Silikon veya Çift Taraflı Bant ile Plaka Yapıştırma
bari 3M bant alın en ıyısı o
bari 3M bant alın en ıyısı o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bulent_tnt link' Alıntı:
Bende hep size sarıyorum, cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Plakalıklar çok çirkin duruyor. Havalar biraz müsade etse halledicem bu işi. Zira geçen cuma değil plaka ile uğraşmak dışarda 5dk beklemeye bile dayanamadım.bulent_tnt link' Alıntı:Tinerli sildinizse problem yok
Ön plakayi yapistirmadan onceortadan biraz bukmen gerek
Zaten tamponun onu kivrimli sonra cift tarafli bantlariyukardan asagi dogru yapistir.
Arka plakalari sokunce vida yerlerini biraz maket bicagiyla kenarlarini kes zemin duz olsun
ben boyle ıslerı kapalı avm otoparkında yapıyorum.A14NET link' Alıntı:Bende hep size sarıyorum, cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Plakalıklar çok çirkin duruyor. Havalar biraz müsade etse halledicem bu işi. Zira geçen cuma değil plaka ile uğraşmak dışarda 5dk beklemeye bile dayanamadım.
İlk defa duydum boyle biseyonurody link' Alıntı:patron plaka güzel oluyor ama trafik polisleri plaka çerçevesi istiyor ayrıca muayenede ıstasyonundada istiyorlar bilginize capo
bu bilgi güvenilir bir bilgi mi ?onurody link' Alıntı:patron plaka güzel oluyor ama trafik polisleri plaka çerçevesi istiyor ayrıca muayenede ıstasyonundada istiyorlar bilginize capo