şimdi de derisel durumlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan acar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
deri kolay kolay yanmaz hele sigara ile hiç yanmaz ,koku olayı fazla yok arkadaşımda deri koltuk bi araç var ordan biliyorum hatta ben aracı alırken düşündüm 1 milyar fark istediler çok güzel duruyor (astrada)yazın sıcak kışın soğuk olur dediler benide caydırdılar,abicim bu olay bmw mercedes te olmuyormu bakıyorumda hepsi deri adamlar salakmı deri alıyorlar.:confused:

Çocuklu aileler ve evcil hayvanı olanlar için deri tercih edilebilir al bezi sil kardeşim;)

sevgili arkadaşlar aracına sonradan deri döşeme yaptıran var mı? varsa sıcak-soguk meselesi hariç görüşlerini belirtirse sevinirim.bende yaptırmayı düşünüyorum....

deri kullanışlı oluyo mu özeliikle yaz aylarında terletmiyo mu? bizim arkadaş yazın sinir olurdu deri kaplı passatları vardı. o yüzden shortla gezerdi:):)

valla bukonuyla ilgli bir konu vardı baska bir forum sitesinde simdi burada isimvermem yanlıs olur ama orjinal astralarda kullanılan suni deri corsaya uygulanıyor sonucları bizzat gordun gayet basarılı fiyat olarak 700 ytl gibi uygun bir rakam veriliyor ayrıca istenirse koltuga ıstıma olayı eklenebiliyor kışın birmiktar soguk oldugu dogrudur ama yazın sıcak olayı özellikle suni deride yok ve gercek deri kadar guzel kullanıslı gercek derinin tasıdıgı zamanla catlama olayı suni deride olmuyor ayrıca yaz kış olaylarında sıcak ve soguk olayı gercek deriden cok daha az yaşanıyor eger istenirse firma bilgilerini verebilirim.bende dusundum yaptırmayı ama 1 yıl sonra insallah orjinal derikoltuklu bir cosmo astra alacağım :)

ghostbuster ilgin için saol.deri çok şık duruyor...verdigin link i biliyordum.arabamı alırken benim aracın deri koltuklusu vardı fakat birkaç parçada boya vardı .vaçgeçtim.deri araca müthiş bir hava katıyor....

acaba forumda sonradan deri döşeme yatıran arkadaşlar var mı? memnunlar mı?öğrenmek istiyorum.

deri dediğinde bir çok seçenek var.Ben yaptırdım.%100 deri değil.ama emin olunki birçok üretici firma ital vinil kullanıyor.%100 deri daha güzel ve kaliteli tabiki ama aradaki fark resmen uçurum.
temizlemesi zengin görünümü kullanımıyla avantajları çok.yazın sıcak-kışın soğuk ama bende koltuk ısıtma olduğu için bir nebze bertaraf edebiliyor.Yazın ise ince sportif bir örtü kullanılabilir.Yarı kumaş yarı deri yaptırmakta ekonomik ve güzel bir seçenek olabilir.

deri dediğinde bir çok seçenek var.Ben yaptırdım.%100 deri değil.ama emin olunki birçok üretici firma ital vinil kullanıyor.%100 deri daha güzel ve kaliteli tabiki ama aradaki fark resmen uçurum.
temizlemesi zengin görünümü kullanımıyla avantajları çok.yazın sıcak-kışın soğuk ama bende koltuk ısıtma olduğu için bir nebze bertaraf edebiliyor.Yazın ise ince sportif bir örtü kullanılabilir.Yarı kumaş yarı deri yaptırmakta ekonomik ve güzel bir seçenek olabilir.

fiyat nedir arkadaşım...işçilikten filan memnun kaldın mı...

Geri