Şimdi senden vaz mı geçmeli???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bana tysrus lazım:D:D

RESET atacaksın hafızasana. Reset attıktan sonra ilk açılışta bellekten istemediğin bilgileri sileceksin ve o kişi ile ilgili duygusal olayları bir köşeye atacaksın. Yaşama bakacaksın.. Limandan ayrılırken arkana bakmak yerine, gideceğin limandaki yaşayacaklarını hayal edeceksin.. Kendine hemen bir liman bul..
cok güsel söylüosunda olmuyo ruhun arkadaki limanda kalınca gözlerin karsıya baksada fayda etmiyo

Acı Hayat.....

bende bu topiğe memet abiyi bekliodum .. :)
yorumun bu kadar mı abi :confused:

Duygular mantığın önune geçmemeli bence. Mantığa göre hareket etmek daima en doğrusudur.

Kardeş yüreğine sağlık. Akşam akşam tüylerim diken diken oldu. Çok güzel yazmışsın.

bende bu topiğe memet abiyi bekliodum .. :)
yorumun bu kadar mı abi :confused:

Ali' ciğim aslında bu kadar kısa bir yorum yapmam tabiiki de...Sen bilirsin benii..Böyle olayları duyunca içim parçalanıyor, yaşadıklarım aklıma geliyor...İstesen de bazı şeyleri değiştiremiyorsun...Hayat işte...ACI HAYAT....

Serhan kardeşimi, beni ve bizim gibi sevenleri bu duruma düşürenlere tek bi söz söylüyorum ve onları güzel Allah'ıma havale ediyorum.....Anlayan anlar..

'' Seni seviyorum diyen dillere değil, senin için ağlayan gözlere inan... ''

onu tekrar kazanma ihtimalin varsa elinden geleni yapmalısın "delikanlılıktan çıkmamak şartıyla" eğer hiç ihtimal yoksa aklından çıkarmanın en iyi yolu arkadaşlarınla daha sık görüş ve daha çok vakit geçir, bu gibi durumlarda insan kendini dünyadan soyutluyor ozamanda daha çok acı çekiyorsun, sanki hiç unutamayacakmışsın gibi hissediyorsun, keşke bigisayar gibi beynime reset atabilsem diye düşünürsun. ama zaman geçer unutulur.

Geri