Şimdi Siyah Filmleri İle Sade Ve Şık Astra H :D

Ben Mustafa'ya kesinlikle katılmıyorum. Direkler kaplandığında arabada bir bütünlük oluyor ve çok daha güzel görünüyor, heleki senin camlarında film de var, direklerde siyah oldumu komple siyah olacak.
Bence mutlaka demenelisin. Kendin yaparsın çok basit. Olmazsa bile 10 lira para harcamış olursun. söküp atarsın.

Ahmet Altınçubuk

Örnek istemişsiniz çok kötü olsada bir şeyler yaptım bir bakın.
Orjinal hali
attachment.php

Folyo ile aracınız yaklaşık buna benzer bir görünüm kazanır.

G_C3_B6r_C3_BCnt_C3_BC005.jpg

http://www.opelim.net/forums/attachment.php?attachmentid=7975&d=1270236888

Abi helal olsun güzel uğraşmışsın. Sırf sen şununla uğraştın diye yapacağım. Sadece ne tür bir folyoyu ne diyerek nereden alacağım. Ben şırnak'ta astsubayım da öyle etrafımızda pek bulabileceğimi sanmıyorum. Galiba reklamcılardan falan alabilirim ya da matbaa tarzı bi yerden. Tek soru ne diyerek alacağım? Ona göre sipariş vereceğim. Bi yazarsanız çok güzel olur vallaha. Focus'a da benzese bi deneyip fotoğraflarını sunacağım. Bi de siz bööle fotoyu nasıl koyuyorsunuz lank die açılıo. Ben ek olarak ekleyebiliyorum yazılara sadece...

Reklancıdan folyo diye istiyeceksin, Mümkünse mat siyah olsun. Mat siyah orjinal gibi oluyor. Resim işi son dönemde sıkıntılı bir site var üye falan olmak gerekiyor bana zor geldi ben fotoğraf koymuyorum onun için.

Ahmet Altınçubuk

maşallah güle güle kullanın

reklamcılardan alırsan düşük kalite folyo verirler bence araç kaplama işi yapan yerlerle görüş kaplatmasan bile folyo satıyor olabilirler ankara için balgatta bi yer var foliotech istersen bi görüş derim ben

Geri