Şimdilik Bu Kadar CORSA C..

abi maşallah çok güzel olmus allah kaza bela wermesin...
Ön cam filmi sıkıntı olmaz ins :S

İyi günlerde kullan rengi çok güzel.Pırıl pırıl tertemiz.
Benimki şu anda pislik içinde:p Biraz daha ustalaşınca yalnız yıkatmaya götürürüm diyorum.Ama bu gidişle ben ustalaşıncaya kadar araç tarihi eser kategorisine girebilir.

Kırmızı Renk Bi Başka Abi Ya... Maşallah Kazasız Belasız Cezasız Kullanmanız Dileğiyle Ön Camdaki Filmde Sorun Olmaz İnşallah :)

Sizi

::.Corsa Exclusive Garage.::.Just Corsa Get Inside.::

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=7306

Bekleriz :)

Son düzenleme:
ALLAH KAZA BELA VERMESİN
BENİM ÖNERİM ANGELİN İÇİNDEKİ KAŞLARA LED DİZDİR BEN BENİM COMBOYA AYPTIRCAM MASLAKTA Bİ USTA VAR O YAPCAK BİDE ÖN TAMPONA KARLIK YAP KONİ AMÖRTİSÖR BİDE 17JANT TAMAM BENCE KAPUTA FİBER YAPCANA TAVANA PARLAK SİYAH FOLYO YAP BU SIRALAR TAVAN SİYAH DAHA ÇOK MODA
KAPUTTAN DAHA KALİTELİ DURUYOR BİDE TAMMPON IZGARALARINIDA PETEK YAP BEN YAPTIM HERKES HASTA OLDU
BENİM COMBODA BU

Çok güzel bence bu kadarı dahi yeterde artar bile daha ne olsun.. Gündüz resimlerinide görmek isteriz

maşallah

walla bazı arkadslar direk jantla olaya girio ama ben arabayı komple bitirdikten sonra arabanın renk ve sekil uyumuna göre jant secıcem kendıme öyle bi rota çizdim..gunduz fotoları cok yakında eklicem saygılar sımdıden

Kazasız belasız.

Kardeş Arka Stoplar ne renk.. Aynı Renkten bende de var.. Stop Düşünüyorum ama Tam Emin değilim.. Beyaz,Kırmızı,Siyah tabanlıları var hangisi uygun olur tam emin değilim.

Geri