Simota Açık Hava Filtresi Taktım!

benim aracımda filitre sesi alamıyorm yaa neden acaba?

gökhan ne tür filtre ne tür boru kullanıosun bi de nerede duruyor filtre?
monza taktım kutuyu iptal edip sesi dinlemek istedik 2000 motorda ses daha güsel çıkar dediler denedik alamadık filitre sesini

benim aracımda filitre sesi alamıyorm yaa neden acaba?

Banada 30ytl ye dandık bişe taktılar turuncu renk oyuncak gibi hiç ses çıkmadı...dedim al şunu düzgün bişe tak simota koydu 130 ytl lik mis gibi bow bowww;)

monza taktım kutuyu iptal edip sesi dinlemek istedik 2000 motorda ses daha güsel çıkar dediler denedik alamadık filitre sesini

direk sensörün devamına taktıysan zaten az ses alırsın.mesela boruyla motor altına indir birde öyle dene :)

direk sensörün devamına taktıysan zaten az ses alırsın.mesela boruyla motor altına indir birde öyle dene :)
sensörü iptal edip mi denesek olur mu sence

Banada 30ytl ye dandık bişe taktılar turuncu renk oyuncak gibi hiç ses çıkmadı...dedim al şunu düzgün bişe tak simota koydu 130 ytl lik mis gibi bow bowww;)

adnan filtreyi kaputun altına bırakıosun kaputta ses yalıtımlı ya gerçek sesi duyamıosun.bi motorun altına indir o zaman çook daha güzel duyarsın sesi :)

sensörü iptal edip mi denesek olur mu sence

aman diyim sakın sensöre karışma sadece filtreyi direk çıkışa takmayın.mesela o borulu kitlerde süper sesin sırrı asıl borulardadır.yoksa dikkat ederseniz uclarındakşi filtreler 100 ytl kitler 500 ytl :)

adnan filtreyi kaputun altına bırakıosun kaputta ses yalıtımlı ya gerçek sesi duyamıosun.bi motorun altına indir o zaman çook daha güzel duyarsın sesi :)

Eyw Kaptan;)
Azcık para toplıyım güzel bi iş çıkarcaz.şimdilik orj takılıyorum:D

Geri