Şimşek Gri aracıma kaliper boyama hangi renk?

senturk35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Yarın sabah yükselle (Vladimir) buluşup doğru boyacıya gidiyoruz. Boyayı alıp direk kaliper kampana boyama işlemine geçeceğiz.

Fakat ben hala hangi rengin aracıma daha çok yakışacağına karar veremedim. Tecrübeli arkadaşlarımdan fikir almak isterim.

Hatta şimşek gri bir araçta örnek boyanmış resimler varsada paylaşırsanız sevinirim.

Aslında kafamdaki renk kırmızı kaliperlerde güzel duracağından şüphem yok ancak arka kampanalarda sırıtacak gibi geliyor. Aklımdaki diğer renk ise ya opc mavisi yada metalik gri iyice kararsız kaldım.

önleri kırmızı arkaları gri yada metalik siyah yapabilirsiniz

Forumdan bir üyenin şimşek gri arabasında arka kampanaları griye boyanmış resmini buldum. Jantlarda gri olduğu için haliyle kötü durmuş. Şimdilik tercihlerim arasından griyi eledim. Belki kaliperlerde gri iyi olabilir ama kampanalarda asla.

Bence kırmızı her zaman kendini belli eder ve güzel durur

bugün yükselle buluştuk sağolsun hallettik çokta güzel oldu. Yükselin aracı spoiler ile görünce dayanamadım kaliper boyadıktan sonra direk opel egeme gidip ırmsher spoiler aldım. :)

05022009425nc2.jpg

05022009424nh5.jpg

:alkis::alkis::alkis:resimde çok harika duruyor ya gerçek hali daha bi güzel gerçi ya hayırlısı

:alkis::alkis::alkis:resimde çok harika duruyor ya gerçek hali daha bi güzel gerçi ya hayırlısı

yüksel senden sonra ben muratlara gittim orda bi güzel tekerlekleri temizledim. Sonra sulu boya fırçası ile o kalan yerleride boyadım. Eline sağlık kardeşim.

Spoiler gelince daha bi güzel olacak :p

Geri