Şimşek Gri aracıma kaliper boyama hangi renk?

nedemek abi sende yaw ben bişey yapmadım ki araba zaten güzel maşallah

iyiki yapmadın yani hem daha spoileri yapıştırıcaz. Servise bak yahu 50 tl istiyo bi spoiler yapıştırmak için.

Bu arada ahmetin çektiği resimleri en kısa zamanda istiyorum. Mini Corsa Buluşmaşı gibi birşey oldu :)

Güzel olmuş. güle güle kullan.

güle güle kullan çok güzel olmuş... sorması ayıp =) acaba kaç paraya hallettin ???

güle güle kullan çok güzel olmuş... sorması ayıp =) acaba kaç paraya hallettin ???

15 tl ye aldım boyayı kampanalarıda boyarım diye büyük aldım. Sonradan kampanaları boyamaktan vazgeçince boya çok geldi. Bendeki boyayla 10 tane aracın kaliperini rahatlıkla boyayabilirsin. Dilersen ufak boyada alabilirsin o zaman maliyeti düşer haliyle.

Size bu işlemi yapmak için kağıt bantta lazım oda 2 tl bişey. Birde pas sökücü lazım eğer kaliperlerde pas varsa veya daha iyi sonuç almak için şart. Yükselde pas sökücü olduğu için ona para vermedim. ama tahminen onuda 10 tl ye alabilirsiniz.

Sanırım ufak boya, pas sökücü + bant 20-25 tl ye halledebilirsiniz.

Kardeşim fotoğrafları Yüksel'e gönderdim. Aslında ben yükleyecektim fakat benim pc biraz çağ dışı kaldığı için yükleme çok uzun zaman alıyor bende dayanamıyorum bir tane yükliyeyim dedim onuda beceremedim unutmuşum nasıll yüklendiğini bende olayı yüksel'in üzerine yıktım. İnşallah beğenirsiniz fotoğrafları.

Ahmet Altınçubuk

Kardeşim fotoğrafları Yüksel'e gönderdim. Aslında ben yükleyecektim fakat benim pc biraz çağ dışı kaldığı için yükleme çok uzun zaman alıyor bende dayanamıyorum bir tane yükliyeyim dedim onuda beceremedim unutmuşum nasıll yüklendiğini bende olayı yüksel'in üzerine yıktım. İnşallah beğenirsiniz fotoğrafları.

Ahmet Altınçubuk

Güzel çıkmıştır kardeşim ya hiç kuşkum yok. 3 tane corsa yan yana gelecekte güzel olmayacakmı :p

Bu arada arabaları güzelce temizleyip fotolamak lazım. En kısa zamanda yeni bir buluşma yapalım ;)

Senin spoiler takarken bende orada olmak isterdim ama malesef haftaya antalya ya gidiyorum ama dönüşte mutlaka görüşürüz.

Ahmet Altınçubuk

Güle güle kullanın çok güzel olmuş . Lastiklere ne sürdünüz acaba çok güzel parlıyor :)

Güle güle kullanın çok güzel olmuş . Lastiklere ne sürdünüz acaba çok güzel parlıyor :)

Normalde torpido sütü kullanıyorum hem ucuz hemde uzun süre gidiyor. Geçenlerde bir aksesuarcıdan torpido sütü almaya girdim elinde kalmamış lastik parlatıcısı diye bi kutu sprey verdi sanırım silikonlu bişey torpido sütüne göre hem pahalı hemde 4 uygulamada bitti.

Geri